Întâlnire de gradul 0. Meghan Markle și Prințul Harry îi vor confrunta în public pe Prințul William și Kate Middleton

Întâlnire de gradul 0. Meghan Markle și Prințul Harry îi vor confrunta în public pe Prințul William și Kate Middleton
Tensiuni între Prințul Harry și Prințul William. Foto: Getty Images

Se pare că Prințul Harry al Mării Britanii și fratele său, Prințul William nu au o relație perfectă. Prințul Harry a recunoscut într-un documentar pe postul de televiziune ITV faptul că s-a înstrăinat destul de mult de fratele său, Prințul William. Motivul?

Ruptură regală: Prințul Harry și Prințul William merg pe drumuri separate

 

Ducele de Cambridge s-a arătat îngrijorat pentru fratele său, după ce acesta a povestit într-un documentar despre sănătatea sa mentală, a declarat o sursă a Palatului Kensington pentru BBC. Prințul William a spus că se speră că ducele și ducesa de Sussex sunt „în regulă”, în măsura în care cei doi au relatat presei nu cu mult timp în urmă despre presiunile și greutățile care există în familia regală.

Comentariile prinţului Harry, făcute în timpul recentului său turneu din sudul Africii, vin la un an după ce ducii de Sussex au ieşit din asociaţia de caritate comună cu William şi Kate, ducele şi ducesa de Cambridge, presa relatând despre răcirea relaţiilor dintre aceştia, mai întâi între Kate şi Meghan Markle, apoi între William şi Harry.

Cele două cupluri ale familiei regale din Marea Britanie

Prinţul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 35 de ani, a declarat, într-un documentar de televiziune, că este hotărât să-şi protejeze familia, dar că el şi fratele său se află acum „pe drumuri diferite’”, iar relaţia lor are atât „zile bune”, cât şi ‘„zile proaste”. Vorbind despre relaţia cu fratele său, Prinţul Harry a spus că există „anumite lucruri care se întâmplă în mod inevitabil”, cu atât mai mult într-o poziţie atât de importantă din cadrul familiei regale care trăieşte sub o presiune mediatică permanentă.

Meghan şi Harry vor să ducă o viaţă cât mai ferită de public, cu atât mai mult cu cât în perioada de sarcină, Ducesa de Sussex a mărturisit că s-a simțit extrem de vulnerabilă. Prin reacțiile ei sincere și prin discursul său natural, Meghan Markle a atras simpatia fanilor, care au încurajat-o și au felicitat-o pentru curajul de a se destăinui.

„Cred că îmi voi proteja întotdeauna familia, iar acum am o familie pe care să o protejez. Aşa că tot ceea ce i s-a întâmplat (Dianei) este incredibil de important în fiecare zi, iar asta nu înseamnă că sunt eu paranoic, ci doar că nu vreau ca trecutul să se repete”, a spus Prințul Harry după ce a fost întrebat dacă presiunile cu care se confruntă Meghan Markle sunt similare cu cele ale mamei sale Diana, care a decedat în august 1997.

Între nepoții Reginei Elisabeta există deja tensiuni acumulate, care s-au transpus și către cele două soții ale lor. Totuși, la ceremonia de pe 10 noiembrie când vor participa cu toții la slujba religioasă în memoria soldaţilor căzuţi în cele două războaie mondiale, Suverana se aşteaptă ca nepoţii ei să apară uniţi, bineînțeles, de dragul monarhiei, transmite okmagazine.ro. La fel şi Prinţul Charles, despre care s-a zvonit că a fost furios la auzul dezvăluirilor făcute de fiul lui cel mic despre neînţelegerile cu fratele lui, William.