Vulpița și Viorel, violenți pe stradă. Cine i-a enervat și ce s-a întâmplat cu vedetele de la Acces Direct

Vulpița și Viorel, violenți pe stradă. Cine i-a enervat și ce s-a întâmplat cu vedetele de la Acces Direct
Vulpița și Viorel, violenți pe stradă

Scandal în Blăgești. Vulpița și al ei Viorel au sărit la bătaie și au agresat un fan care dorea să îi filmeze. Cine i-a enervat și ce s-a întâmplat cu vedetele de la Acces Direct. Imaginile au devenit imediat virale pe internet. 

Vulpița și Viorel, violenți pe stradă

Deși au dispărut complet din televiziune, când s-au întors la Blăgești în septembrie 2020, Vulpița și Viorel au revenit în centrul atenției publicului din România, în ultimele săptămâni. Veronica Stegaru și soțul ei au lăsat în spate celebritatea și notorietatea dobândite prin intermediul emisiunii Acces Direct și s-au întors în satul lor natal, acolo unde își cresc fetița și așteaptă, cu nerăbdare, venirea pe lume a viitorului lor bebeluș.

Chiar dacă Vulpița și Viorel nu mai sunt prezenți la televizor, soții Stegaru sunt urmăriți, în continuare, de milioane de internauți în mediul online, în special pe Instagram, acolo unde își țin fanii la curent cu tot ce se întâmplă în rutina lor zilnică. Însă, nu toate ipostazele în care sunt surprinși Veronica și Viorel sunt plăcute.

Recent, vedetele din Blăgești au fost văzuți cum își agresau fanii în mijlocul străzii. Despre ce este vorba, mai exact? Se pare că Vulpița și Viorel au devenit violenți pe stradă. Au bruscat un fan care dorea să facă o fotografie cu ei, în timp ce veneau de la cumpărături. Acesta a început să-i filmeze, lucru care i-a enervat pe soții Stegaru, care și-au acoperit imediat fețele cu palmele, semn că nu vor să fie deranjați.

Când va naște Veronica Stegaru cel de-al doilea copil

După ce a postat, acum mai bine de o săptămână, o fotografie pe Instagram în care le cerea urmăritorilor idei pentru al doilea prenume pe care i-l va pune fiului său, Vulpița de la Acces Direct a revenit în atenția fanilor. De data aceasta, vedeta de la Blăgești nu a mai avut răbdare și a împărtășit cu toți cei care o urmăresc în mediul online unul dintre cele mai importante momente din viața unei mame: momentul în care naște.

„Sa aveți wekend frumos! ? Am intrat in prima săptămâna din luna 7 ❤️❤️????”, a fost mesajul pe care Veronica Stegaru l-a postat pe contul său de Instagram, spre bucuria fanilor care o îndrăgesc.

De când au aflat că vor mai avea un copil, Veronica și Viorel Stegaru au devenit foarte responsabili și muncesc din greu pentru a-i oferi tot ce e mai bun familiei lor.

„Ne-am găsit o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie”, declara Viorel Stegaru, acum ceva vreme.