Ce a ajuns Vulpița să facă, pentru bani. Ea și soțul ei s-au angajat: ”Câștigăm bine, nu ne plângem”

Ce a ajuns Vulpița să facă, pentru bani. Ea și soțul ei s-au angajat: ”Câștigăm bine, nu ne plângem”
Ce fac Veronica si Viorel Stegaru pentru bani

Vulpița și Viorel nu dau viața de la oraș pe viața de la Blăgești, chit că trebuie să muncească la munca de jos. Cei doi lucrează amândoi cot la cot, chiar dacă Vulpița este însărcinată în 6 luni.

Ce a ajuns Vulpița să facă, pentru bani

Astfel, cei doi fac curățenie prin casele oamenilor, pentru a câștiga un ban. Deși circula informația potrivit căreia cei doi s-ar fi întors la Blăgești faliți, într-un video pe YouTube, Viorel Stegaru a ținut să le transmită un mesaj celor care vor doar să îi discrediteze:

”Ăia de acasă, de la Blăgești, să nu ne mai poarte ură și dușmănie”, a spus Viorel Stegaru.

Viorel și soția sa și-au luat o colaborare la o firmă de curățenie, câștigând bani când apare o lucrare, la domiciliul cuiva.

”Ne-am găsit o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie”, a spus Viorel Stegaru.

De altfel, Viorel speră ca visul său să i se îndeplinească cât mai curând, și anume, acela de a-și găsi un loc de muncă stabil, pentru a-i oferi copilului care e pe cale să se nască toate cele necesare.

”Câștigăm bine, nu ne plângem. Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”, a mai declarat Viorel Stegaru.

Ce planuri au soții Stegaru

Amintim că Veronica Stegaru va naște pe cel de-al doilea copil al ei și al lui Viorel Stegaru la finele lui aprilie. Cei doi mai au o fetiță, acasă la Blăgești, de care au grijă bunicii.

Deși pentru Viorica cea de-a doua sarcină a fost un motiv de bucurie încă de la început, nu la fel a fost și pentru soacra ei, Ilinca, care, potrivit spuselor Veronicăi, femeia ar fi sfătuit-o să facă avort, influențată fiind de o femeie. De cealaltă parte, Veronica a declarat în repetate rânduri că, de îndată ce se va naște copilul, un băiețel, ea va face testul de paternitate, pentru a le demonstra tuturor celor care au spus că l-ar fi înșelat pe Viorel, că este copilul acestuia. În plus, Veronica și Viorel Stegaru au în plan să-și aducă și fiica la București, pe Maria, și să fie o familie completă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI