Ce face Vulpița în prezent. Mesajul fostei vedete de la Acces Direct

Ce face Vulpița în prezent. Mesajul fostei vedete de la Acces Direct
Ce face Vulpita in prezent

Îi mai ții minte pe Vulpița și Viorel? Ce mai fac Veronica Stegaru și soțul ei după ce au dispărut de la televizor și s-au întors acasă, la Blăgești. Ce mai fac azi cei pe care Acces Direct i-a făcut vedete pe perioada pandemiei, în 2020.

Ce face Vulpița în prezent

Nu există român care să nu o știe pe Vulpița. Veronica și Viorel Stegaru au devenit unele dintre cele mai cunoscute persoane din România, după ce au participat în ianuarie 2020 la emisiunea Acces Direct de la Antena 1. Tânăra a venit la Acces Direct să i se facă dreptate, spunând că trei bărbați au profitat de ea. Mai târziu, s-a dovedit că nu era adevărat, iar povestea s-a transformat într-o adevărată telenovelă. Publicul i-a îndrăgit și astfel, cei de la Antena 1 i-au păstrat pe Vulpița și soțul ei ca invitați permanenți, timp de nouă luni de zile.

Mai mult de atât, cei de la Acces Direct le-au făcut și un mini-serial, în care difuzau scene din viața lor din București. Vulpița și Viorel s-au întors în septembrie 2020 înapoi la Blăgești, pentru a avea grijă de fetița lor și de bebelușul din burtă, deoarece Veronica Stegaru era însărcinată la vreme respectivă. Cei doi și-au ținut fanii la curent cu rutina lor zilnică pe Instagram.

Cum îl va chema pe bebelușul Vulpiței Veronica

De când s-au întors acasă, Vulpița și Viorel au revenit la viețile lor de dinainte, doar că acum au un motiv de bucurie în plus: băiețelul lor care se va naște în luna mai. Recent, Veronica Stegaru a postat o fotografie în care le-a cerut sfatul urmăritorilor săi de pe Instagram. Vulpița le-a cerut fanilor idei pentru al doilea prenume pe care-l va purta fiul ei.

„Seara buna! Ce idei de nume pt băiețel aveți? La primul m-am gândit. Ce nume sa ii mai punem? ❤️🥰🥰”, a scris Vulpița Veronica pe Instagram.

Așa cum era de așteptat, părerile internauților au fost împărțite. În timp ce unii au complimentat-o pe viitoarea mămică și i-au dat idei de nume, alții mai răutăcioși au spus nume la nimereală sau i-au reamintit femeii de începuturile sale în emisiunea Acces Direct, spunându-i să-și numească viitorul copil ca pe unul dintre bărbații cu care a avut aventuri amoroase.

„MARIAN SAU EDY

Marius ca pe tac-su

Alin boschetaru

Radu ca pe tacsu’😂👌

Tractor ar trebui sa îl cheme”, au fost câteva dintre comentariile pe care internauții le-au scris la postarea Vulpiței.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI