27 nov. 2020 | 13:10

Vrei să arăți ca Ramona Gabor?! Iată ce dietă respectă cu sfințenie, alimentele pe care le consumă zilnic

Monden
Vrei să arăți ca Ramona Gabor?! Iată ce dietă respectă cu sfințenie, alimentele pe care le consumă zilnic
Ce dietă drastică tine Ramona Gabor pentru a-şi menţine silueta

Arată de milioane iar asta se datorează regimului alimentar, dar şi sportului. Iată ce dietă trebuie să ţii dacă vrei să arăţi ca Ramona Gabor. Acestea sunt alimentele pe care le consumă zilnic.

Dieta ţinută de Ramona Gabor

Duce o viaţă de invidiat în Dubai, arată impecabil de fiecare dată şi este unul dintre cele mai appreciate fotomodele din oraşul din Emiratele Arabe. Dar pentru asta respectă cu sfinţenie o dietă drastică. Dacă vrei să arăţi ca Ramona Gabor trebuie să ţii cont de alimentele pe care aceasta le consumă zilnic. Cu siguranţă nu este uşor, mai ales că, de cele mai multe ori, ia cina sau prânzul în restaurante exclusiviste.

Şi cum vedeta îşi ţine mereu fanii la curent cu tot ceea ce face, este uşor de observat că regimul alimentar al acesteia este bazat pe peşte, fructe de mare şi multe salate. Desigur, sora Monicăi Gabor mai are şi poftă de dulciuri şi se răsfaţă cu deserturi care mai de care mai speciale. Însă nu ratează niciun antrenament la sala de fitness.

De curând, aceasta a postat pe celebra reţea de socializare dieta cu ajutorul căreia reuşeşte să îşi menţină silueta. Se pare că în ultima perioadă a apelat la un truc nu tocmai recomandat de nutriţionişti. Mai exact, aceasta mănâncă o singură dată pe zi, iar dimineaţa serveşte doar un smoothie.

“Am postat micul meu dejun. În utlima perioadă mănânc doar o masă pe zi și prima mea masă e undeva la 4-5 P.M. așa că am decis să am măcar un green juice dimineața și cred că e o decizie foarte bună”, a spus vedeta.

De asemenea, aceasta nu ia niciodată liftul, chiar dacă locuieşte, ATENŢIE!, la etajul 39.

“În fiecare zi beau un suc de detoxifiere și urc cele 39 de etaje ale blocului”, a mai spus Ramona Gabor.

Cu ce se ocupă Ramona Gabor în Dubai

A părăsit România de ani de zile şi îi merge de minune. Ramona Gabor este unul dintre cele mai apreciate modele din Dubai, ba chiar o lansat o linie de parfumuri de mare succes. Cu aproape 150.000 de urmăritori pe Instagram, aceasta îşi ţine admiratorii la curent cu tot ce face.

“Business-ul se va numi I AM GABOR. Este un proiect de suflet și vreau să îmi dedic, la un moment dat, tot timpul pentru a-l face un brand de succes.”, povestea Ramona, în vârstă de 31 de ani, acum cateva luni.

Mai mult, a plătit o mică avere pentru a deveni expertă în diamante. Aceasta a urmat cursuri de „gemologie”, pentru a studia aceste pietre prețioase.

„Recent am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice dimant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui.

M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamanatului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă. Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante. În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi”, a declarat Ramona Gabor pentru click.ro.

Ce mai?! Sora Monicăi Gabor duce o viaţă de invidiat.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro