Ramona Gabor a cheltuit 5.000 de euro după moartea tatălui ei. Ce nouă afacere va avea în România

Ramona Gabor a cheltuit 5.000 de euro după moartea tatălui ei. Ce nouă afacere va avea în România
Ramona Gabor a cheltuit 5.000 de euro după moartea tatălui ei. Ce nouă afacere va avea în România

Tatăl surorilor Gabor, Emil Gabor, a decedat pe 24 iunie. Monica și Ramona nu au putut ajunge să-l conducă pe ultimul drum, de rânduială ocupându-se sora lor, Alina. Odată ce restricțiile de călătorie în contextul pandemiei au fost ridicate, în urmă cu o săptămână, Ramona a revenit în România din Dubai, unde s-a ocupat de alte aspecte ce țin de odihna veșnică a părintelui ei, dar și de noua sa afacere, pe care o va construi în țară.

Ramona Gabor a comandat o piatră funerară de 5.000 de euro pentru tatăl ei

Tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor, Emil Gabor, a murit pe 24 iunie în urma unui infarct, fiind înmormântat pe 26 iunie.

„Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să ții nici lângă tine, că n-ai cum. Alina mea are doi copii aici, locuiește aici, nu în strainanate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu”, spunea Emil Gabor, acum câteva luni.

Surorile Gabor și-au pierdut și mama, în anul 2013. Veronica Bulai a murit după ce a fost strivită de un bolovan, în timpul unui pelerinaj la mănăstirile din Gorj.

Ramona a revenit în țară în urmă cu o săptămână, a mers la mormântul tatălui ei și a comandat o piatră funerară în valoare de 5.000 de euro, potrivit Impact. În plus, odată ajunsă în România, s-a ocupat și de clădirea noii sale afaceri cu parfumuri și produse de îngrijire, care se află deja pe piață în Dubai.

„Mă așteaptă o provocare pe termen lung”

„Acum, multe sunt diferite pentru fiecare dintre noi, dar sunt atât de recunoscătoare că m-am lăsat condusă de determinare și perseverență să creez o lume de care sunt îndrăgostită. În prezent, lucrez la lansarea unei linii de produse pentru îngrijirea pielii și o linie de parfumuri. Știu că acest lucru va însemna o provocare pe termen lung (deja este). Abia aștept să împărtășesc cu voi produsele”, a scris Ramona Gabor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI