Ramona Gabor rupe tăcerea, după moartea tatălui ei. Ce se întâmplă acum cu Monica

Ramona Gabor rupe tăcerea, după moartea tatălui ei. Ce se întâmplă acum cu Monica
Ramona Gabor rupe tăcerea, după moartea tatălui ei. Ce se întâmplă acum cu Monica

Pe 26 iunie presa anunța decesul tatălui Ramonei și al Monicăi Gabor, la căpătâiul acestuia fiind decât fiica sa cea mică. Acesta suferea de o boală incurabilă și ajunsese să cântărească 47 de kilograme.

Ramona Gabor rupe tăcerea, după moartea tatălui ei

Pe 24 iunie Emil Gabor s-a stins din viață și, conform unor surse, acesta ar fi murit singur, în apartamentul său din Bacău, în urma unui stop cardiac. Înmormântarea a avut loc pe 26 iunie, iar regretatul Emil Gabor a fost condus pe ultimul drum numai de una dintre cele trei fiice. Mai exact, de către Alina. Din păcate celelalte două fete, Ramona și Monica Gabor nu au putut participa la înmormântare, fiind ambele, în America.

“Ambele suferă foarte mult pentru că pe tatăl lor îl mai aveau și ele, acum sunt orfane. Ramona și Monica au ținut permanent legătura cu sora lor, Alina, care s-a ocupat de tot. Tot ea, săraca, s-a ocupat și de înmormântarea mamei lor, Veronica. Emil era bolnav, da, dar nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie”, au declarat pentru impact.ro surse apropiate.

Ce se întâmplă acum cu Monica Gabor în America

În schimb, Ramona Gabor, într-o postare pe instagram, a ținut să mulțumească celor care le-au fost aproape, atât lor, cât și surorii lor mai mici, Alina, în aceste momente.

”Eu și surorile mele vrem sa mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje de susținere in acest moment greu prin care trecem. Trecerea iubitului nostru tata in neființa ne-a luat prin surprindere..(…)”, și-a început postarea Ramona pe instagram, ”iar, faptul ca atât eu cât și Monica, nu am putut ajunge la înmormântare din cauza restricțiilor de călătorie datorate virusului Covid-19 , face aceste zile cu atât mai grele.

Ramona Gabor rupe tăcerea, după moartea tatălui ei. Ce se întâmplă acum cu Monica
Ramona Gabor rupe tăcerea, după moartea tatălui ei. Ce se întâmplă acum cu Monica

Ne bucurăm că sora noastră, Alina, dar și rudele și prietenii noștri de familie, au fost alături de el pana in ultimul moment. Ne rugam in fiecare zi atât pentru el, cât și pentru mama noastră și credem ca ei ne vor lumina calea de acolo de sus. Evident, moartea tatălui nostru ne afectează însă, ne dorim sa trecem prin aceasta tragedie în familie și alături de cei apropiați noua. Va rugam și va mulțumim in avans pentru respectarea intimității. Dumnezeu sa îl odihneasca in pace !”, a scris Ramona pe instagram.

Cele două surori nu au putut să ajungă la timp în România, și datorită restricțiilor impuse de guvernul american din cauza pandemiei cu noul coronavirus, dar și pentru că, Monica își aștepta decizia pentru cetățenia americană, pe de-o parte, iar pe de alta, Ramona se afla în vizită la sora ei, dar odată cu pandemia, nu a mai putut să revină în țară, așa cum au delcarat pentru impact.ro, surse apropiate.

”Monica așteaptă cetățenia americană. Pentru că a făcut toate demersurile necesare în acest sens, i s-a impus un anumit număr de zile pe care îl poate petrece înafara teritoriului statului american. Tocmai de aceea, nu a putut părăsi America. Întâmplător, Ramona se află și ea la sora ei în America, însă nu a găsit nicio cursă pentru a ajunge în țară în timp util.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI