Vlăduța Lupău, furioasă pe TikTok. Ce a pățit vedeta: „Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă”

Vlăduța Lupău, furioasă pe TikTok. Ce a pățit vedeta: „Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă”
Vlăduța Lupău, furioasă pe TikTok.

Vlăduța Lupău a fost furioasă pe Tik Tok. Vedeta a răbufnit după în pe această rețea socială a circulat o informație falsă la adresa artistei. Frumoasei brunete nu i-a venit să creadă ce vede când a intrat pe Tik Tok și a văzut anunțul fals despre ea, distribuiți de mai mulți abonați. Iată despre ce este vorba!

Vlăduța Lupău, furioasă pe TikTok

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Ea a trăit șocul vieții ei când a constatat că i-a fost declarat decesul pe Tik Tok. Ea a avut o reacție furbindă la adresa celor care au putul lansa o astfel de informație. Vedetei nu i-a venit să creadă că a putut fi declarată moartă pe Tik Tok. Vestea a ajuns la urechile ei, după ce postările cu anunțul fals a au văzute de rudele artistei.

Vlăduța Lupău a avut o reacție la adresa celor care au lansat în online o astfel de minciună ordinară, dând asigurări, totodată, că este cât se poate de bine.

„Știam că pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate, și acolo orice prost cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare. Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și din păcate am impresia că e un vreun copil.

Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir”, a transmis

Vlăduța Lupău, semnal de alarmă despre fake news-urile de pe TikTok

Interpreta de muzică populară a tras și un semnal de alarmă cu privire la fake news-urile de pe TikTok, mai ales că această rețea de socializare este urmărită în special de copii, fără a fi supravegheați de un adult.

 „Acolo devine un om vedetă, acolo o piesă devină bună, acolo e hate-ul la el acasă. Jocurile și vizualizările nu sunt despre sănătate și despre faptul că cineva a murit. Îmi e scârbă”, a încheiat Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău, în vârstă de 30 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din zona Ardealului. Ea a renunțat la Medicină veterinară din pasiune pentru muzică. Amintim că artista a cântat pentru prima oară pe o scenă la vârsta de 4 ani, făcându-și debutul în emisiunea regretatei Marioara Murărescu, Tezaur Folcloric. În viața personală, artista este căsătorită cu Adrian Rus, portar la FC Cluj.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI