Vlăduța Lupău, acuzată că dă țepe. Decizia radicală pe care a luat-o artista i-a enervat pe mulți

Vlăduța Lupău, acuzată că dă țepe. Decizia radicală pe care a luat-o artista i-a enervat pe mulți
Fanii au fost foarte dezamagiti

Vlăduța Lupău este acuzată că dă țepe. Vedeta este implicată într-un scandal, chiar de sărbători, iar totul a pornit de la un concert pe care trebuia să îl susțină în străinătate. Fanii sunt extrem de supărați pe interpretă, după ce aceasta a susținut că a fost nevoită să își anuleze concertul de la Londra, pe care comunitatea de români îl aștepta cu sufletul la gură. Ce a spus Vlăduța Lupău în apărarea ei?

Vlăduța Lupău, scandal de sărbători

Ei bine, Vlăduța Lupău a decis să nu mai susțină concertul programat de la Londra, veste care a înfuriat mai mulți fani care și-au achiziționat bilete din timp și voiau să o asculte pe artistă. Ea a fost acuzată că este neserioasă, după ce a spus că nu are cum să ajungă pe data de 18 decembrie la Londra, din cauza ratei de infectări cu covid-19 extrem de mare din ultimul timp.

Ea a anulat concertul doar cu o zi înainte, spunând că sănătatea este pe primul loc și nu vrea să se gândească la bani. Ea le-a transmis fanilor că speră să o înțeleagă.

”Am luat această decizie de ULTIM MOMENT având în vedere numărul FOARTE MARE de infectări cu COVID-19 din ultimele 48 de ore, aproximativ 170.000 de cazuri pe teritoriul Marii Britanii.

Sperăm să înțelegeți și dvs. gravitatea acestei situații și să vă gândiți că nu punem banul pe primul loc nici noi și nici organizatorii, în detrimentul sănătății!

Așteptăm zile bune și vă promitem că ne vom revedea cu dumneavoastră! Sărbători binecuvântate și cu sănătate!”, a scris Vlăduța Lupău pe pagina sa de Facebook.

Cum au reacționat organizatorii

La puțin timp, internauții s-au revoltat și au pornit o discuție pe pagina ei, alături de organizatorii concertului, care au spus că trebuia să aibă loc un eveniment în Londra și s-au declarat dezamăgiți de lipsa de profesionalism și neseriozitate de care a dat dovadă Vlăduța Lupău.

”Cu mare regret vă anunțăm că Vlăduța Lupău nu dorește să își respecte promisiunea avută chiar până ieri, 16 Decembrie.

Din păcate, artista a considerat ca fiind un gest normal să ne anunțe cu doar două zile înainte de eveniment că NU DOREȘTE să participe la această petrecere.

Suntem extrem de dezamăgiți de lipsa de profesionalism și respect față de noi, organizatorii și față de voi, prietenii noștri.

Dezamăgiți de decizia personală a Vlăduței Lupău, care refuză să își respecte promisiunea față de noi toți, ne-am văzut datori față de voi să ne reorganizăm în doar câteva ore!”, au declarat organizatorii.

Internauții au acuzat-o pe interpretă că le-a dat țeapă, iar ea a reacționat rapid, dându-le o replică tăioasă.

”Vom reprograma! Nu am dat și nu vom da tepe! De ce nu mergeți dumneavoastră sau nu trimiteți pe cineva din familie dacă vă este totuna?”, a răspuns Vlăduța Lupău.