Vlăduța Lupău este în doliu. Anunțul tulburător al artistei: ‘Nu mai este printre noi’

Vlăduța Lupău este în doliu. Anunțul tulburător al artistei: ‘Nu mai este printre noi’
Vlăduța Lupău se confruntă cu o mare durere. Anunțul ei i-a întristat pe fani

Vlăduța Lupău traversează o perioadă neplăcută. Frumoasa artistă nu și-a mai putut ascunde tristețea față de fani, așa că a postat un mesaj de adio care i-a îndurerat pe aceștia. Vedeta este în doliu, după ce o persoană care îi era dragă și-a încheiat socotelile lumești.

Vlăduța Lupău trece prin clipe dureroase. Ce anunț a făcut

Vlăduța Lupău își ține fanii de pe rețelele de socializare la curent cu tot ce face, așa că împărtășește cu aceștia momentele frumoase, dar și clipele mai puțin plăcute din viața ei. Vedeta le-a transmis tuturor că o persoană care îi era dragă a decedat, iar anunțul i-a întristrat pe admiratorii săi.

Mai exact, Vlăduța Lupău a suferit în momentul în care a aflat că ‘tanti Maria’, care a apărut într-un colind de-al ei, și-a încheiat socotelile lumești. Interpreta a transmis un mesaj de adio pentru persoana care a ajutat-o, dar a postat și o fotografie cu aceasta, așa că fanii nu și-au putut abține lacrimile.

„Din păcate, tanti Maria, care apare în colinda trei… nu mai este printre noi! Mulțumesc că ați oglindit cu atâta bogăție sufletească ”casa săracului.”, a transmis Vlăduța Lupău.

Ce copilărie grea a avut Vlăduța Lupău: ‘Nu știe lumea’

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai admirate și iubite cântărețe din țară, așa că fiecare piesă pe care o lansează este apreciată imediat de către admiratorii săi. Totuși, chiar dacă se bucură de multă faimă, vedeta mărturisea în trecut că a avut o copilărie plină de neajunsuri și a muncit din greu.

Interpreta a explicat că a crescut alături de bunici, așa că a făcut tot felul de activități în gospodăria lor pentru a-i ajuta. Aceasta a muncit cot la cot cu rudele sale încă de la o vârstă foarte fragedă, însă nu se plânge, ci, mai degrabă, se bucură extrem de mult pentru că le-a oferit ajutorul celor dragi.

„Vara mergeam negreșit la adunat de fân, la adunat căpițe. Nu știe lumea asta, dar mergeam la fân, la sapă, la cules de cartofi. Toate muncile pe care le făceau bunicii mei, le făceam și eu.

Bunica mă trimitea să aduc apă. Când mă trimitea bunica, mă pierdeam vreo oră jumătate prin pădure. Mă duceam la vale, mă scăldam.”, dezvăluia Vlăduța Lupău în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vlăduța Lupău, dezvăluiri despre bunicii săi

De asemenea, pasiunea ei a prins contur în momentul în care și-a amenajat o scenă în grădină, dar și când interpreta tot felul de piese atunci când o ajuta pe bunica ei la cules de prune. Vedeta a mărturisit că ruda ei era extrem de mândră atunci când o auzea.

„La casa bunicilor aveam prima scenă. Este un păr, cam de pe la 4-5 ani cochetam cu el. Are vreo 30 de ani, mă urcam pe el, mi se părea înalt. Aici cântam, erau găini, porci, era o grădină mare.

Nu mă aplauda nimeni, dar mie mi se părea că vocea mea răsună și cântam în continuare.  Sau, când mergeam la cules de prune, cântam. Îmi era rușine să cânt, dar o făceam până la urmă.

Era mândră bunica mea pentru că eu cântam din tot pieptul și mă auzeau alți oameni care erau pe câmp, se opreau. Cred că, dacă trăiau, îi ajutam și acum cu mare drag, ca să mă relaxez.”, a mai zis ea.

Urmăriți Playtech.ro și pe