Socant! Un video de pe Tik Tok arată o tânără care înțeapă prezervative într-un hipermarket din România

Socant! Un video de pe Tik Tok arată o tânără care înțeapă prezervative într-un hipermarket din România
Tânăra a filmat tpt momentul

Scene greu de imaginat au avut loc într-un hipermarket din România, iar totul a fost filmat. O adolescentă pusă pe farse a considerat că ceea ce urmează să facă îi va aduce faima. Astfel, aceasta a decis să înțepe prezervativele dintr-o cutie, iar mai apoi să le pună la loc ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

„Unul din trei, care sunt șansele?”

Un videoclip a devenit viral pe rețeaua socială Tik Tok după ce o adolescentă din România a vrut să le arate tuturor că „accidentele” se pot întâmpla oricui. Potrivit mesajului transmis de adolescentă, în trecut, aceasta a făcut o farsă dedicată fetelor, în care ar fi schimbat nuanțele de la o vopsea de păr.

Pentru a-și lua revanșa și în fața băieților, tânăra a luat un ac de siguranță cu care a înțepat ambalajele prezervativelor aflate într-un pachet, iar ulterior, aceasta le-a pus la loc. Pentru că nu era suficient să facă acest gest necugetat, această tânără a dorit să facă publică întreaga operațiune, neconștientizând gravitatea actului său.

Mai mult, în filmuleț, fata a povestit că prezervativele erau doar la casă și pentru că nu putea face asta în fața oamenilor, a luat pachetul și s-a retras printre rafturi, acolo nu are vizibilitate mare. La final, cu zâmbetul pe buze și fără remușcări, tânăra este filmată cum pune cutia de prezervative înapoi în raft, urmând ca persoana care va cumpăra produsul să fie în pericol: “unul din trei, care sunt șansele?”, a exclamat tânăra.

Vezi imaginile revoltătoare:

Tânără de 18 ani, filmată în timp ce lovește și agreseză o copilă de 15 ani

În urma scenelor revoltătoare în care o tânără de 15 ani este lovită în mod repetat, cu picioarele, de către o adolescentă de 18 ani și de prietena acesteia, oamenii legii s-au autosesizat și au intervenit cu măsuri serioase, nemaiînchizând ochii în fața unor asemenea acțiuni violente desfășurate în spațiul public. Astfel, IPJ Teleorman a anunțat că tânăra vinovată de agresiune fizică va petrece 30 de zile în spatele gratiilor.

„În urma administrării probelor existente la dosar, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiorii de Vede, tânăra de 18 ani a fost prezentată instanţei de judecată care a dispus emiterea mandatului de arestare pe o perioadă de 30 de zile. Agresoarea a fost depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Teleorman”, a transmis IPJ Teleorman.

Agresiunea a avut loc pe data de 19 ianuarie, atunci când imaginile violente au fost publicate pe o rețea socială, iar ulterior, au ajuns în posesia organelor de Poliție, care au luat măsuri rapide în pedepsirea acestui caz. Până în acest moment, tânăra agresată nu a depus plângere penală prealabilă, deși oamenii legii au informat-o privind termenul de trei luni în care poate denunța agresoarea.