Vlăduța Lupău, adevărul despre internare și operațiile suferite. Prin ce chin a trecut vedeta

Vlăduța Lupău, adevărul despre internare și operațiile suferite. Prin ce chin a trecut vedeta
Vlăduța Lupău, detalii despre operațiile suferite

Vlăduța Lupău vine cu detalii despre internare și operațiile suferite. Fanii ei au fost foarte îngrijorați când au auzit de noile evenimente din viața cântăreței. Prin ce chin a trecut celebra solistă de muzică populară?

Vlăduța Lupău, dezvăluiri despre operațiile suferite

Vlăduța Lupău a fost extrem de transparentă cu fanii ei și a venit cu câteva amănunte despre chinul prin care a trecut în ultimele patru luni. Amintim că celebra cântăreață a suferit în acest timp două operații dificile și a încercat pe cât posibil să-i calmeze pe cei care o urmăresc, spunându-le că nu este vorba despre nimic grav și că se simte bine.

Chiar și așa artista i-a îngrijorat pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, iar acum iată că a venit cu primele explicații despre ceea ce s-a întâmplat cu ea în timpul acesta. Artista de muzică populară din zona Ardealului a fost dusă la spital de către soțul ei care i-a fost alături zi de zi.

Pentru a clarifica totul, Vlăduța a postat o fotografie în care apare nemachiată, vizibil slăbită, dar cu un buchet în mână și un mesaj emoționant pentru fani. Tânăra a subliniat faptul că nu este deloc vorba despre intervenții de ordin estetic, ulterior calmându-i pe toți și spunând că ambele operații au fost un succes.

“In ultimele 4 luni am trecut prin doua operatii destul de dificile, (Nu sunt estetice) fiecare fiind o reusita. Sper! Vreau doar sa va multtumesc pentru mesaje si va spun ca in spatele fiecarui artist/persoana publica sta un om. Si unele povesti trebuie sa ramana nespuse. Nu totul este pentru vizualizari si rating. Va iubesc”, a scris Vladuta Lupau pe Instagram.

Ce spune despre sarcină? „Sunt convinsă că o să fie greu”

Amintim că în ultima perioadă artista a dat de înțeles că ar fi însărcinată ori măcar că s-ar pregăti alături de soțul ei să facă acest pas imens. Aceasta i-a făcut o urare de ziua de naștere a soțului care a lăsat loc de interpretări, majoritatea gândindu-se la un viitor copil.

”Nu cred că depinde de noi. Depinde de Dumnezeu. Când o fi, îl așteptăm sau o așteptăm dacă e fetiță, băiat, nu știu când o fi, cu mare drag în viața noastră. Nu cred că o să am nevoie de o mică pauză de la carieră, însă sunt convinsă că o să fie greu, dar v-am zis, așteptăm”, mai spunea Vlăduța Lupău despre o posibilă sarcină.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI