Ce a pățit Vlăduța Lupău. A ajuns în spital, a apărut cu branula pe braț

Ce a pățit Vlăduța Lupău. A ajuns în spital, a apărut cu branula pe braț
Ce a patit artista Vladuta Lupau

Vlăduța Lupău se află internată în spital, după ce, recent, a postat pe contul de Instagram imagini din unitatea medicală, iar într-una dintre aceste imagini apare cu branula în mână.

Ce a pățit Vlăduța Lupău

Recent, Vladuța Lupău a postat o imagine cu branula în mână, dar artista de muzică de petrecere nu a dorit să dea mai multe informații despre ceea ce se întâmplă cu ea în aceste momente. Însă din semnul ”OK”, făcut de pe patul de spital a dat de înțeles că ea este bine, iar fanii nu trebuie să se îngrijoreze.

Dar înainte să posteze imaginea cu branula în mână, aceasta a postat o imagine în care apare cu o bonetă pe cap și îmbrăcată în halat, cu masca de protecție la gură, fiind parcă pregătită de vreo intervenție. Vlăduța Lupău le-a mai spus fanilor că rareori i se întâmplă să plece atât de devreme de acasă.

Ce a spus Vlăduța Lupău despre o posibilă sarcină

Amintim că în ultima perioadă, Vlăduța Lupău a dat de înțeles că ar fi însărcinată, mai ales după ce afirma deseori în presă că își dorește un copil. Pe când se afla în vacanță cu soțul ei, pe nume Adi Rus, artista i-a făcut o urare de ziua lui de naștere, iar fanii au observat că artista i-a transmis soțului că ”ce nu are… vine„, ducându-i pe toți cu gândul că s-ar putea referi la un copil.

”Nu cred că depinde de noi. Depinde de Dumnezeu. Când o fi, îl așteptăm sau o așteptăm dacă e fetiță, băiat, nu știu când o fi, cu mare drag în viața noastră. Nu cred că o să am nevoie de o mică pauză de la carieră, însă sunt convinsă că o să fie greu, dar v-am zis, așteptăm.”, mai spunea Vlăduța Lupău despre o posibilă sarcină.

Cine este Vlăduța Lupău

Vlăduța Mărioara Rus Lupău s-a născut la data de 8 martie 1991, Șimleu Silvaniei, Județul Sălaj. Ea este cunoscută sub numele de scenă Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău este o cântăreață de muzică populară românească din zona Ardeal, dar și realizatoare de emisiuni de muzică populară. De menționat este că primul ei cântec l-a interpretat la emisiunea Tezaur Folcloric în anul 1995, pe când avea vârsta de 4 ani.

Așadar, Vlăduța și-a început cariera muzicală la vârsta de numai 4 ani, urmând apoi cursuri la Clubul Copiilor din Șimleu Silvaniei la cercul de Folclor. În ce privește studiile, Vlăduța a urmat 6 ani de facultate la Universitatea De Științe Agricole Și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, în cadrul Facultății De Medicină Veterinară, după care a urmat studii doctorale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI