Vlăduța Lupău, acuzată de plagiat. Ce a spus o vedetă de la Survivor România

Vlăduța Lupău, acuzată de plagiat. Ce a spus o vedetă de la Survivor România
Cine a acuzat-o de plagiat

Cântăreață de muzică populară, Vlăduța Lupău este foarte iubită și apreciată de fanii săi. Deși muzica a fost prima ei dragoste, artista a absolvit facultatea de Medicină Veterinară. În luna aprilie anul trecut, concurentul Războinicilor de la ”Survivor România” a făcut o dezvăluire despre cântăreață.

Ce a spus vedeta de la ”Survivor România” despre Vlăduța Lupău

Este vorba de Alin Sălăjean, concurentul Războinicilor de la ”Survivor”, care se pare că a fost deranjat la un moment dat de Vlăduța Lupău. Cunoștințele în materie de muzică pe care le-a dobândit ca om de radio l-au făcut să observe ceva care l-a dezamăgit la o melodie a cântăreței.

Mai exact, în luna aprilie, Alin a postat un mesaj la adresa Vlăduței Lupău, în care susține că colajul pe care artista îl cântă a fost cântat de un alt artist în urmă cu zece ani.

”Off Topic! Din industria evenimentelor, singurul artist cu care sunt certat este Florin Rupa, dar deontologia mea profesională mă obligă să scriu un adevăr. Colajul etno pe care îl cântă Vlăduța Lupău, devenit viral, Florin Rupa îl cânta acum 10 ani de zile. Cred că va mai fi un artist cu care nu voi mai vorbi!!! Oare cine?”, a fost mesajul postat de Alin Sălăjean.

Vlăduța Lupău este absolventă a facultății de Medicină Veterinară

Cu toate că muzica a fost prima ei iubire, în urmă cu ceva timp, Vlăduța Lupău mărturisea că a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară, pe care mai mulți membri din familia ei au terminat-o. Mai exact, mama artistei este medic veterinar, iar tatăl său inginer zootehnist.

Mai mult, artista a povestit că în ultimii ani de facultate i-a fost foarte greu, iar uneori a trebuit să mai lipsească. Cu toate acestea, Vlăduța Lupău a recuperat materia și spune că este mândră că a ajuns medic veterinar.

 

”Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînțeles, și pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum și la școală. Într-adevăr, aș minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, spunea în urmă cu ceva timp Vlăduța Lupău, pentru cluju.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI