05 ian. 2021 | 15:53

Vlăduța Lupău, reacție surpriză despre sarcină. Ce a spus cântăreața, are un mare avantaj

Monden
Vlăduța Lupău, reacție surpriză despre sarcină. Ce a spus cântăreața, are un mare avantaj
Vladuta Lupau este fericita cu Adi Rus

Vlăduța Lupău a avut o reacție surpriză despre sarcină. Ce a spus cântăreața și de ce crede că are un mare avantaj, citiți în articolul de mai jos.

Vlăduța Lupău, anunț șoc despre sarcină. Cine va avea grijă de copil cât ea va fi la cântări

Vlăduța Lupău a avut o reacție șoc despre sarcină. Cântăreața a vorbit deschis despre relația dintre ea și soțul ei, Adi Rus, carieră, dar mai ales despre momentul când va deveni mamă pentru întâia oară. Astfel, îndrăgita artistă a a făcut mărturisiri surprinzătoare despre viitoarea sarcină.

Vlăduța Lupău și Adi Rus trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi se iubesc ca șa început, iar începutul relației lor este demn de o poveste ca în filme.

Vladuța Lupău muncește cot la cot cu Adi Rus, însă dgragostea nu este neglijată

Ambii muncesc enorm pentru carierele lor, însă iubirea lor nu este niciodată neglijată. De asemenea, artista și soțul ei s-au căsătorit în urmă cu un an și au sărbătorit luna trecută prima lor aniversare, însă nunta va mai trebui să aștepte până când se vor ridica toate restricțiile impuse de epidemia de coronavirus.

În plus, Vlăduța Lupău a făcut declarații surprinzătoare despre relația cu soțul ei, în ce punct al carierei se află, dar mai ales dacă este sau nu pregătită să devină mamă.

Cum s-a cunoscut Vlăduța Lupău și Adi Rus

Astfel, cântăreața a dezvăluit cum s-a cunoscut cu bărbatul din viața ei. Întâlnirea având loc la o petrecere unde ea cânta, iar totul s-a transformat în dragoste la prima vedere. Pentru cererea în căsătorie, Adi Rus a recurs la un gest cât se poate de neașteptat și original.

Vlăduța Lupău a povestit că cererea în căsătorie a fost una mai atipică, iar cadrul a fost unul complet nou. Astfel, în timp ce se întorcea de la in eveniment unde cântase, aceasta a fost oprită de Poliție pentru un control.

Cum a cerut-o în căsătorie Adi Rus pe Vlăduța Lupău

Mașina ei avea o zgârietură pentru care i s-au cerut explicații, însă când să o justifice, atunci l-a zărit pe Adi Rus cu un imens buchet de flori.

Am venit la un moment-dat de la cântare la 3 dimineața și mă oprește Poliția. Întreabă ăia de trusă, de talon. Vede o zgârietură pe mașină și mă întreabă ce e cu aia. Când m-am întors am văzut că mă cere. El s-a dat jos din mașina Poliției, cu un mare buchet de flori. Tatăl lui a fost organ de Poliție. Eu nu sunt prietenă cu polițiștii. Îmi iau permisul, îmi dau amenzi”, a spus Vlăduța Lupău.

Cine o va ajuta pe Vlăduța Lupău să își crească copiii

În ceea ce privește o viitoare sarcină, Vlăduța Lupău așteaptă cu nerăbdare să devină mamă. Chiar dacă se află într-un moment de asensiune al carierei și este conștientă că îi va fi dificil să ducă o sarcină, artista spune că va avea parte de sprijing din partea părinților.

Vreau să am un copil, deși știu că o să fie foarte greu la cântările și la programul meu, dar am noroc. Am părinții aproape, am viitorii socrii aproape”, a declarat cântăreața.

Digisport.ro
Milionarul cu avion privat care merge cu metroul și autobuzul în București! ”Bă, ce sărac e ăsta, n-are mașină”
Stirile PROTV
Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Insula superbă în care românii au început să investească și să ridice vile de lux! Se află la peste 9.000 de km distanță de țara noastră
EVZ.ro
Rux și Opulență, refuz pentru Survivor România. Culisele afacerii
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cum a ajuns Oana Zăvoranu la vrăjitoare. Cine a convins-o că i se fac farmece
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Verdict pentru Traian Băsescu. Decizia luată de Înalta Curte de Casație și Justiție
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
CINE va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR în ALEGERI
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro