Vladimir Beliș, fost director al INML, despre posibila cauză a morții Cristinei Țopescu. Ce problemă de sănătate ar fi răpus-o

Fost director al INML, despre posibila cauză a morții Cristinei Țopescu: "Durează două-trei săptămâni, până se va putea stabili"

Fostul director al Institutului Național de Medicină Legală a vorbit despre posibila cauză a morții Cristinei Țopescu, după ce fosta prezentatoare TV a fost găsită fără suflare în locuința sa din orașul Otopeni. Vladimir Beliș susține că „diagnosticul de infarct nu va putea fi pus decât după efectuarea unei cercetări histopatologice.”

Fost director al INML, despre posibila cauză a morții Cristinei Țopescu: „Durează două-trei săptămâni, până se va putea stabili”

Cristina Țopescu a murit în jurul datei de 31 decembrie 2019, dar a fost găsită de polițiști abia duminică seară, după ce o vecină a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că vedeta TV nu a mai fost văzută de trei săptămâni, iar mașina ei nu a mai fost mutată din locul în care se afla parcată.

Ce au găsit reporterii în fața casei Cristinei Țopescu. Asta explică și moartea ei în condiții cutremurătoare

Medicii legiști au efectuat autopsia, luni, dar nu au putut stabili cu exactitate cauza morții, întrucât trupul neînsuflețit se afla în stare avansată de putrefacție. Fostul director al Institutului Național de Medicină Legală susține că va dura două sau trei săptămâni până se va face lumină în acest caz.

„Diagnosticul de infarct nu va putea fi pus decât după efectuarea unei cercetări histopatologice. Durează două-trei săptămâni, până se va putea stabili. După starerea de agitație pe care înțeleg că o avea, din informațiile pe care le am de la televizor, ar putea fi o cauză de infarct miocardic (…) Starea de neliniște poate fi una din cauzele care să declanșeze o insuficiență cardiacă”, a declarat Vladimir Beliș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI