Ce a cerut procurorul în cazul morții Cristinei Țopescu. Detaliul care ar putea schimba total ancheta

Procurorul de caz a cerut realizarea necropsiei pentru cadavrele câinilor găsiți în casa Cristinei Țopescu

Cristina Țopescu a murit, în jurul datei de 31 decembrie 2019, trupul neînsuflețit fiind găsit, duminică seară, de polițiștii care au fost alertați de o vecină. În locuința vedetei TV au fost găsite și cadavrele a doi câini, iar procurorul de caz a dorit să înlăture toate ipotezele cu privire la moartea animalelor, cerând de urgență realizarea necropsiei.

Procurorul de caz a cerut realizarea necropsiei pentru cadavrele câinilor găsiți în casa Cristinei Țopescu

Cristina Țopescu iubea foarte mult animalele, iar prietenii ei susțin că în urmă cu mai mulți ani avea 10 câini de care se îngrijea. Acum mai avea doar 7 dintre ei.

„De fiecare dată ea se punea pe planul doi. Pe primul plan, erau cățeii și grija să facă rost de hrană pentru ei. Nu avea bani să le cumpere hrană de cea mai bună calitate, așa că improviza, făcând rost de tot felul de alimente pe care le transforma în mâncare de căței”, au declarat apropiații.

Medicii nu au recunoscut-o pe Cristina Țopescu

După ce au pătruns în casa fostei prezentatoare TV, anchetatorii au anunțat că în locuință au fost găsite și trupurile neînsuflețite a doi căței, cei care nu ieșeau niciodată afară din casă. Ceilalți au supraviețuit pentru că au găsit un sac de mâncare și au găsit o sursă de apă în apropierea casei.

Procurorul de caz a dorit să înlăture toate ipotezele cu privire la deces și a cerut de urgență realizarea necropsiei animalelor găsite fără suflare. Cadavrele animalelor au fost preluare de reprezentanții Direcției Sanitar-Veterinare și duse la Institutul de Diagnostic și sănătate animală unde, în urma analizelor efectuate, se va stabili cauza decesului câinilor.

Prin această măsură, procurorul de caz vrea să afle dacă animalele au ingurgitat substanțe periculoase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI