Vlad Gherman, momente de panică în București: ‘M-am aruncat, era să nu mai fiu’

Vlad Gherman a fost la un pas de a ajunge la spital, cu puțin timp în urmă. Actorul le-a povestit fanilor ce sperietură a tras și cum s-a întâmplat totul.

Vlad Gherman, momente de panică în București

Fostul iubit al Cristinei Ciobănașu a tras sperietura vieții lui, cu câteva momente în urmă, când a fost implicat într-un incident în trafic.

Din fericire, actorul a scăpat cu bine din această situație, însă s-a speriat cumplit. Vlad Gherman se plimba cu trotineta electrică, iar o mașină era să îl lovească grav. Tânărul s-a aruncat pe trotuar și a scăpat teafăr.

„Știu că sună ciudat, dar era să nu mai fiu acum câteva minute. Mergeam cu trotineta electrică, eram pe trecerea de pietoni, mergeam cu 20 km/h, cât prinde trotineta, și când să dau de ghidon… trebuia să fac stânga, nu trebuia să traversez. Am dat stânga și trotineta nu a făcut nimic, pentru că mie mi-a căzut partea asta. Eu nu mi-am dat seama. Trotineta s-a dus înainte, eu m-am panicat, m-am aruncat de pe ea și am lăsat-o să se ducă. A venit o mașină, s-a oprit la limită, nu a lovit trotineta. Eu eram în fund pe trotuar. Am stat puțin să-mi revin. Cam asta e. Aveți grijă de voi!”, a spus Vlad Gherman pe Instagram.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, despărțirea care i-a șocat pe fani

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu erau unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din showbiz. Cei doi erau împreună de mulți ani, motiv pentru care vestea despărțirii lor a venit ca un șoc pentru fani și apropiați.

Cei doi au decis în urmă cu câteva luni să meargă pe drumuri separate și au vorit deschis despre acest subiect. Vlad și Cristina au decis să rămână prieteni, mai ales că lucrează împreună și se cunosc de mult timp.

„Cred că asta e ultima oară când o să vorbim despre subiectul ăsta, e un subiect sensibil, care ne emoționează în continuare. Noi am clădit, în primul rând, o relație de prietenie acum 10 ani, sunt 10 ani de când ne-am cunoscut, și cred că ăsta e un lucru important. De asta cred că putem rămâne în continuare prieteni.

De-a lungul relației au fost foarte multe momente, apropo de ce spunea și Cris mai devreme și de ce am lăsat noi să se vadă. Normal, nu am vrut niciodată să postăm când eram supărați, normal. Totodată, în interviuri nu am spus niciodată că e relația roz și perfectă.

Au fost momente, au fost suișuri și coborâșuri ca-n orice relație, dar da, au fost discuții pe care întotdeauna am reușit să le rezolvăm, doar că se acumulează și a fost evident anul 2020, care ne-a pus capac”, a declarat Vlad Gherman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI