Vlad Gherman e dărâmat după separarea de Cristina Ciobănașu. Ce se schimbă în viața lui

Vlad Gherman e dărâmat după separarea de Cristina Ciobănașu. Ce se schimbă în viața lui
Ce decizie a luat Vlad Gherman, daramat dupa despartirea de Cristina Ciobanasu

Unul dintre cele mai iubite și longevive cupluri din showbiz s-a destrămat. Actorii Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au decis să meargă pe drumuri separate, iar vestea a căzut precum un trăznet asupra fanilor celor doi, care nu se așteptau ca Vlad și Cris să se despartă vreodată. Ce decizie a luat Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul este dărâmat după separarea de iubita lui. Ce se schimbă, acum, în viața lui a spus printr-un mesaj destinat admiratorilor săi de pe rețelele sociale.

Ce decizie a luat Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Lumea fanilor serialului Pariu cu Viața s-a prăbușit luni, 1 februarie, atunci când Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat, oficial, că nu mai formează un cuplu. Cei doi tineri actori s-au despărțit după nouă ani de relație, iar fanilor încă nu le vine să creadă. Cei doi s-au logodit în septembrie 2014, când actrița a împlinit 18 ani. Actorii din Fructul Oprit și Sacrificiul au postat un videoclip pe Instagram și Facebook în care le-au mulțumit admiratorilor pentru toată susținerea și afecțiunea pe care le-au arătat-o cuplului Cris și Vlad de-a lungul anilor.

Deși Cristina Ciobănașu a subliniat faptul că cei doi foști parteneri vor rămâne buni prieteni în continuare, fanii au reacționat când au observat tristețea și durerea ce se puteau citi pe chipul lui Vlad. Seara, actorul s-a descărcat prietenilor săi virtuali, spunându-le tot ce s-a întâmplat, pe InstaStory. Actorul, care va împlini 28 de ani peste două săptămâni, are planuri mari pentru viitor și e determinat să se concentreze mai mult pe plan profesional:

„E o perioadă foarte grea, foarte dificilă pentru amândoi. Eram conștienți că va fi o zi infernală cea prin care am trecut. Trebuia să facem lucrul ăsta, trebuia să anunțăm. Nu ar fi fost fair față de nimeni să aflați din alte locuri. Ideea e că în perioada următoare o să încercăm să ne repunem pe picioare, să ne vindecăm și să mergem înainte. Eu cel puțin vreau să mă apuc să fac un fel de vlog în care să vă arăt cum o iau de la capăt și sper să fiți alături de mine, alături de Cris”, a transmis Vlad Gherman la InstaStory.

Ce mesaje a primit Cristina Ciobănașu, după ce a anunțat că s-a despărțit de Vlad Gherman

Actrița în vârstă de 24 de ani a postat și ea un clip pe InstaStory în care le răspundea fanilor care au asaltat-o cu întrebări pe rețelele sociale, după ce ea și fostul ei partener au anunțat separarea. Cristina Ciobănașu i-a asigurat pe fanii cuplului că ea și Vlad Gherman se susțin moral unul pe celălalt și vor rămâne în relații foarte bune, având în vedere faptul că cei doi actori colaborează profesional și în prezent, la filmările pentru serialul Adela de la Antena 1.

„Am venit la filmare, dar voiam să vă spun că am citit toate comentariile pe care le-ați lăsat la ultima postare și voiam să vă mulțumesc că mulți dintre voi ați înțeles și ați acceptat decizia noastră. Nu e o perioadă ușoară, a fost greu să luăm decizia asta și a fost cu atât mai greu să urmărim tot ce s-a întâmplat ieri în online vis a vis de anunțul nostru, dar ne suntem alături și acum și ne-am propus, tocmai pentru că mulți dintre voi ați rămas cu multe semne de întrebare, să răspundem la cât mai multe dintre aceste întrebări într-o emisiune viitoare”, a mărturisit actrița într-un InstaStory.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI