Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt în doliu. L-au găsit mort, după ce a fost atacat cu sălbăticie

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt în doliu. L-au găsit mort, după ce a fost atacat cu sălbăticie
Cristina Ciobănașu și Vlas Gherman, în lacrimi. Au rămas fără un membru al familiei

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman i-au emoționat până la lacrimi pe fanii acestora cu vestea dată în mediul online. Cunoscutul cuplu de actori a rămas fără un membru mult iubit al familiei, după ce a fost atacat cu sălbăticie.

Cristina Ciobănașu și Vlas Gherman, în lacrimi. Au rămas fără un membru al familiei

Cunoscuții tineri actori au o comunitate extrem de închegată în mediul online, mai cu seamă că se ocupă temeinic de legătura dintre ei și fani care nu trebuie să se facă dispărută. În special acum, în criza sanitară, cei doi oferă cele mai noi vești despre ei pe rețelele de socializare. Din păcate, ultimele mesaje nu au fost deloc vesele, pentru că tinerii au pierdut un membru drag al familiei – pisica lor Simba.

El a fost Simba
El a fost Simba

Nu mai este niciun secret că celebra Ruxandra Ion i-a luat pe ambii sub aripa ei protectoare încă de la filmările serialului „Pariu cu Viața!”. Față de alte prietenii care s-au legat pe platourile de filmare, peste cea dintre regizor și cei doi artiști nu s-a așternut praful deloc, ba chiar s-a întărit din ce în ce mai tare. Aceasta a ținut și ea la Simba, motiv pentru care a postat un mesaj dureros după ce a aflat vestea cea tristă.

 „El a fost Simba! A plecat in raiul pisicilor. Pentru ca niste oameni inconstienti au lasat liberi 2 caini periculosi care l-au omorat. Simba te iubim! 😢”, a fost mesajul Ruxandrei Ion.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

El a fost Simba! A plecat in raiul pisicilor. Pentru ca niste oameni inconstienti au lasat liberi 2 caini periculosi care l-au omorat. Simba te iubim! 😢

O postare distribuită de ruxandraion (@ruxandraion) pe

Iubitori de animale, Criss și Vlad nu au putut sta departe de alte suflete care să le țină companie, așa că nu a trecut mult timp până ce altă pisicuță să-și găsească loc în inima și căminul lor. În vârstă de 27 de ani, Gherman a urcat pe Instagram o serie de mesaje video în timp ce plângea.

“E foarte greu să fac Story-ul ăsta. Ideea e că, în seara asta, ne-a sunat un vecin să ne spună că l-a găsit pe Simba mort, după ce doi câini l-au prins și l-au mușcat”, a spus actorul din serialul “Sacrificiul”.

“Animăluţele sunt bucuria oamenilor iubitori”

“Animăluţele sunt bucuria oamenilor iubitori, atenţi, cu sufletul mare”, “Îmi pare super rău pentru Simba, ieri adica aseară când ți-am văzut story-u,l aveam lacrimi în ochi si m-am gândit ce durere e în sufletul vostru, al tau si al Cristinei, dar voi sunteți puyernici, vă aveți unul pe altul și o să treceți cu bine peste acest incident”, “Sunt tristă pentru voi”, sunt doar trei dintre comentariile strânse de imaginea de mai jos a actorului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

❤️

O postare distribuită de 𝐕𝐥𝐚𝐝 𝐆𝐡𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧 (@vladgherman_oficial) pe

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI