Vlad Gherman, în doliu. A murit înainte să ajungă la ea: ”Știa tot ce se întâmplă”

Vlad Gherman, în doliu. A murit înainte să ajungă la ea: ”Știa tot ce se întâmplă”
Bunica lui Vlad Gherman a murit

Azi e o zi foarte tristă în familia actorului Vlad Gherman, iar asta deoarece, în ultimele zile, bunica lui s-a simțit tot mai rău, iar astăzi tânărul a primit vestea cea tristă că femeia s-a stins din viață. Vlad Gherman se afla în sala de sport în momentul în care s-a produs tragedia.

Vlad Gherman, în doliu

Vlad Gherman a primit astăzi o veste cruntă, și anume, că bunica sa s-a stins din viață. De altfel, actorul și-a anunțat prietenii virtuali că el împreună cu familia sa au de traversat o perioadă grea. Bunica sa, cea care l-a crescut, s-a simțit destul de rău în ultimele zile, iar medicii au anunțat familia să se pregătească de ce e mai rău. Orele au fost tot mai grele pentru Vlad Gherman și după ce s-a fotografiat și a fost alături de bunica sa, el a plecat acasă. Astăzi, în timp ce se afla la sala de sport, el a primit vestea tristă, și anume, aceea că bunica lui urmerază să-și dea ultima suflare!

Actorul a plecat apoi în fugă spre casa femeii, dar nu a mai apucat să o mai prindă în viață în ultimele momente. De altfel, Vlad Gherman și-a anunțat fanii de pe Instagram că trece printr-o perioadă grea și postat o fotografie cu cea care l-a crescut, scriind un mesaj emoționant. Apoi, Vlad Gherman a ținut să le mulțumească tuturor pentru multitudinea mesajelor pe care le-a primit.

Ce a transmis Vlad Gherman

”Vă mulțumesc din suflet pentru mesaje. Azi a fost o zi tare ciudată. Ne așteptam cu toții să se ducă. Eram la sală și m-a sunat mama de trei ori și mi-a dat mesaj cu ”Sună-mă”. Am sunat-o imediat și mi-a spus că bunica nu e bine deloc și am plecat într-un suflet și deja plângea și mi-a spus că a plecat. Ea a fost bunica care mi-a fost alături de când m-am născut și care m-a iubit până în ultima zi, a fost perfect conștientă, știa tot ce se întâmplă!”, le-a spus Vlad Gherman prietenilor virtuali!

Actorul a avut mereu o relație deosebită cu bunica lui. Acesta avea foarte mare grijă de femeie. Acum însă, cu întreaga sa familie se pregătește de înmormântare! Vlad Gherman este unul dintre cei mai apreciați tineri actori din România cu numeroase producții în care a jucat la activ. De câțiva ani, Vlad Gherman este într-o relație cu Cristina Ciobănașu, și ea tot actriță, pe care a și cerut-o de soție!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI