Despărțire neașteptată în showbizul românesc. Nimeni nu credea că e posibil după 9 ani

Despărțire neașteptată în showbizul românesc. Nimeni nu credea că e posibil după 9 ani
Despartire dupa 9 ani de relatie

S-a produs una dintre cele mai ireale despărțiri din showbiz-ul autohton. După aproape un deceniu de relație, actorii Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus ”adio”.

Despărțire ireală în showbizul românesc

Cei doi formau unul dintre cele mai solide cupluri, iar fanii așteptau cu sufletul la gură anunțul cel mare. S-au cuplat încă de când jucau în serialul ”Pariu cu viața”, iar până azi au fost nedespărțiți. Iată că cei doi au dat o veste tristă pe rețelele de socializare, unde au anunțat despărțirea, după 9 ani de relație.

”Ăsta o să fie un video diferit, greu de făcut și cu atât mai greu de digerat, însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre voi ați și crescut alături de noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Cris și cu mine ne-am despărțit”, a spus Vlad Gherman pe Instagram.

Și Cristina Ciobănașu a anunțat despărțirea cu pricina.

”Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate, însă rămânem prieteni”, a spus și actrița Cristina Ciobănașu.

Vor rămâne prieteni

Cei doi au amintit că anul 2020 a fost unul hotărâtor pentru relația lor, realizând că sunt diferiți și că fiecare își dorește altceva de la viață. S-au gândit bine înainte de a pune stop poveștii de iubire care a durat 9 ani de zile, însă au spus că vor rămâne prieteni, se vor săruta pe obraz și se vor sprijini necondiționat.

”Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație și mai mult decât atât o să ne avem spatele unui celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu. Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că că 2020 a lăsat amprenta și asupra relației noastre”, a adăugat Vlad Gherman.

”Am avut foarte mult timp la dispoziție în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți, că ne dorim lucruri diferite și că ne aflăm în puncte diferite ale evoluției noastre”, a mai spus actrița din serialul „Sacrificiul”.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format un cuplu încă de când au apărut în serialul ”Pariu cu viața”. Cei doi s-au mutat împreună și au continuat să fie un cuplu chiar și pe micile ecrane.