Vlad Gherman, decizie clară după un an de pandemie. A făcut marele anunț

Vlad Gherman, decizie clară după un an de pandemie. A făcut marele anunț
Vlad Gherman decizie importanta dupa un an de pandemie

La câteva luni de la despărțirea de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman a făcut un anunț pentru fanii lui.

Vlad Gherman, decizie clară după un an de pandemie

Actorul a spus că este pregătit să se pună pe treabă, iar asta pentru că în pandemie s-a răsfățat și a mâncat peste măsură, așa că s-a îngrășat.

Acum, Vlad Gherman este hotărât să slăbească, pentru că nu îi mai vin hainele.

”Gata! Ma ambitionez. De astazi incep aventura “Lets get back in shape”…ma rog, de saptamana viitoare ca maine plec la Sighisoara cu @adela_paginaoficiala team ? Daaaaaar, nu mai pot! Deja ma da burta afara din pantaloni ?? #new #journey #gym #bodytransformation #motivated”, a scris Vlad Gherman pe Instagram.

Actorul nu a ascuns niciodată faptul că a suferit după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Cei doi au decis să se despartă de comun acord, iar fanii au fost șocați să audă că după atâția ani, în loc de nuntă se petrece o despărțire.

Vlad Gherman și Cristina Ciobanașu, despărțire după 9 ani

Au vorbit pe larg despre decizia lor și chiar au plâns când au povestit despre asta. Acum, cei doi par să își revină și să își vadă de viață fiecare.

„Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit’, 

Cu toate că cei doi se văd zilnic pe platoul de filmare, ei au rămas prieteni și se comportă ca doi adulți.

”Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație și mai mult decât atât o să ne avem spatele unui celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu.

Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că că 2020 a lăsat amprenta și asupra relației noastre”, a declarat actorul din ”Adela”.

Vlad Gherman ține legătura cu fanii, care au fost extrem de dezamăgiți de decizia celor doi. Una dintre fane i-a transmis actorului că nu mai crede în dragoste adevărată.

„Trebuie să înțelegi că dragostea adevărată nu înseamnă să trăiești lângă o persoană până la adânci bătrâneți. Și noi de mici avem imaginea asta.

Și noi credeam că dragostea adevărată este reprezentată prin familia perfectă, copii, case, vacanțe, dar timpul ne-a demonstrat că cel mai important lucru e să te bucuri de fiecare moment. Să trăiești fiecare clipă că și cum ar fi ultima.

Noi am făcut asta! Mai mult decât atât iubirea adevărată înseamnă să ai curajul să iei o astfel de decizie atunci când simți că alegerea de a rămâne într-o relație în care nu te mai regăsești ar fi un compromis care nu aduce nimic bun’, a fost răspunsul lui Vlad Gherman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI