Vizită surpriză pentru Elena Udrea la Penitenciarul Târgșor. Blonda pur și simplu nu a mai rezistat

Vizită surpriză pentru Elena Udrea la Penitenciarul Târgșor. Blonda pur și simplu nu a mai rezistat
Vizita surpriza pentru Elena Udrea la Penitenciarul Târgsor. Blonda pur si simplu nu a mai rezistat

Elena Udrea a primit cea mai mare surpriză a vieții sale, după ce a fost arestată și închisă la Penitenciarul de Femei Târgșor. Fostul ministru al Turismului a fost profund emoționată de vizita pe care a primit-o în spatele gratiilor. Partenera lui Adrian Alexandrov și-a strâns fiica în brațe, pentru prima dată în 3 luni.

Elena Udrea și-a îmbrățișat fiica în închisoare

Emoții mari pentru Elena Udrea. Fostul ministru și-a văzut fiica pentru prima dată în 3 luni și jumătate, de când a fost arestată, înainte de sărbătorile pascale. Iubitul blondinei, Adrian Alexandrov, a adus-o pe micuța Eva Maria la mama ei, potrivit avocatei fostului ministru al Turismului.

Vizita a avut loc, conform autorităților închisorii, într-o încăpere special amenajată pentru mame și copii. Până acum, Elena Udrea și-a putut vedea fiica doar prin geamul separator al penitenciarului.

Adrian Alexandrov, tatăl fiicei Elenei Udrea, i-a spus micuței că mama ei este plecată în străinătate să muncească, pentru a-i motiva absența de acasă.

Cu toate acestea, pentru că este greu să-i explici unui copil că trebuie să stea departe de mămica sa, Elena Udrea a așteptat acceptul de la ANP pentru a putea primi vizita din partea fiicei sale.

Conform spuselor avocatei Elenei Udrea, fostul ministru va rămâne în închisoare cel puțin până în toamna acestui an, atunci când se va judeca recursul în casație în dosarul Gala Bute.

Adevărul despre presupusa grevă a foamei a Elenei Udrea

După ce au circulat anumite zvonuri potrivit cărora Elena Udrea ar fi intrat în greva foamei, Cosmin Dorobanțu, liderul Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSNAP), a clarificat situația, infirmând faptul că fostul ministru ar fi refuzat să primească hrană în penitenciar.

„Elena Udrea nu a fost niciodată în situația de refuz de hrană, cum o numim noi. De asemenea, pot să vă spun că primește hrana zilnică asigurată de penitenciar, în regim de penitenciar.

În plus, medicul unității trece potrivit programului să o viziteze sau la dorința ei, așa cum procedează cu oricare alt deținut, de altfel. Pe scurt, nu există probleme majore, de genul că ar fi slăbit 10 sau 11 kilograme.

Povestea asta că ‘sunt plecat la muncă în Italia, când de fapt eu sunt în altă parte’ e una care circulă în pușcăriile noastre.

Ți-e rușine să te afli la pușcărie și atunci prefer să inventezi o scuză. Dar când ai făcut ce ai făcut, și pentru fapta ta ai ajuns la închisoare, tot la muncă în Italia ai fost?”, a declarat Cosmin Dorobanțu, exclusiv pentru impact.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe