25 iul. 2022 | 17:18

Vizită surpriză pentru Elena Udrea la Penitenciarul Târgșor. Blonda pur și simplu nu a mai rezistat

Monden
Vizită surpriză pentru Elena Udrea la Penitenciarul Târgșor. Blonda pur și simplu nu a mai rezistat
Vizita surpriza pentru Elena Udrea la Penitenciarul Târgsor. Blonda pur si simplu nu a mai rezistat

Elena Udrea a primit cea mai mare surpriză a vieții sale, după ce a fost arestată și închisă la Penitenciarul de Femei Târgșor. Fostul ministru al Turismului a fost profund emoționată de vizita pe care a primit-o în spatele gratiilor. Partenera lui Adrian Alexandrov și-a strâns fiica în brațe, pentru prima dată în 3 luni.

Elena Udrea și-a îmbrățișat fiica în închisoare

Emoții mari pentru Elena Udrea. Fostul ministru și-a văzut fiica pentru prima dată în 3 luni și jumătate, de când a fost arestată, înainte de sărbătorile pascale. Iubitul blondinei, Adrian Alexandrov, a adus-o pe micuța Eva Maria la mama ei, potrivit avocatei fostului ministru al Turismului.

Vizita a avut loc, conform autorităților închisorii, într-o încăpere special amenajată pentru mame și copii. Până acum, Elena Udrea și-a putut vedea fiica doar prin geamul separator al penitenciarului.

Adrian Alexandrov, tatăl fiicei Elenei Udrea, i-a spus micuței că mama ei este plecată în străinătate să muncească, pentru a-i motiva absența de acasă.

Cu toate acestea, pentru că este greu să-i explici unui copil că trebuie să stea departe de mămica sa, Elena Udrea a așteptat acceptul de la ANP pentru a putea primi vizita din partea fiicei sale.

Conform spuselor avocatei Elenei Udrea, fostul ministru va rămâne în închisoare cel puțin până în toamna acestui an, atunci când se va judeca recursul în casație în dosarul Gala Bute.

Adevărul despre presupusa grevă a foamei a Elenei Udrea

După ce au circulat anumite zvonuri potrivit cărora Elena Udrea ar fi intrat în greva foamei, Cosmin Dorobanțu, liderul Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSNAP), a clarificat situația, infirmând faptul că fostul ministru ar fi refuzat să primească hrană în penitenciar.

„Elena Udrea nu a fost niciodată în situația de refuz de hrană, cum o numim noi. De asemenea, pot să vă spun că primește hrana zilnică asigurată de penitenciar, în regim de penitenciar.

În plus, medicul unității trece potrivit programului să o viziteze sau la dorința ei, așa cum procedează cu oricare alt deținut, de altfel. Pe scurt, nu există probleme majore, de genul că ar fi slăbit 10 sau 11 kilograme.

Povestea asta că ‘sunt plecat la muncă în Italia, când de fapt eu sunt în altă parte’ e una care circulă în pușcăriile noastre.

Ți-e rușine să te afli la pușcărie și atunci prefer să inventezi o scuză. Dar când ai făcut ce ai făcut, și pentru fapta ta ai ajuns la închisoare, tot la muncă în Italia ai fost?”, a declarat Cosmin Dorobanțu, exclusiv pentru impact.ro.

Parteneri
Vali Vijelie s-a despărțit de soție. Mesajul direct transmis de femeie
Redactia.ro
Un fost finanțator din SuperLigă a murit
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Oamenii sunt uluiți când află ce vârstă are acest bărbat. Cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire și cât îl costă pe an
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
SE DĂ LEGE în România. Este vestea pe care O AȘTEPTAU milioane de români
Capital.ro
Compania de curierat care deschide un nou hub regional. Peste 150 de noi locuri de muncă!
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALERTĂ NUCLEARĂ în EUROPA! Avertismentul RUSIEI la doi pași de ROMÂNIA
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro