Adevărul nebănuit despre starea Elenei Udrea. Prin ce trece, de fapt, în spatele gratiilor (exclusiv)

Adevărul nebănuit despre starea Elenei Udrea. Prin ce trece, de fapt, în spatele gratiilor (exclusiv)
Gura târgului și adevărul nebănuit despre starea Elenei Udrea. Cosmin Dorobanțu spune realitatea

Adevărul nebănuit despre starea Elenei Udrea! După o lungă perioadă de tergiversări, amânări și înfățișări, Elena Udrea era extrădată în România. Odată ajunsă pe aeroport, era dusă direct la Penitenciarul de Femei Târgșorul cel Nou. La câteva zile de la încarcerare au apărut zvonuri că fostul ministru ar avea probleme de sănătate. Ba mai mult, alte surse, neverificate, declarau că Elena Udrea s-ar afla în greva foamei. Dar totul avea să fie dezvăluit de Liderul Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSNAP), Cosmin Dorobanțu, într-un dialog exclusiv cu Impact.ro. Cosmin Dorobanțu a dezvăluit adevărul nebănuit despre starea Elenei Udrea, dar și prin ce trece, de fapt, în spatele gratiilor.

Gura târgului și adevărul nebănuit despre starea Elenei Udrea. Cosmin Dorobanțu spune realitatea

Pe 10 iunie, la ultima înfățișare în fața Curții de Apel din Sofia, Elena Udrea primea decizia de extrădare către autoritățile române, în aceeași zi. Ulterior, direct de pe aeroport, fostul politician era dus la Penitenciarul de Femei Târgșorul cel Nou. De aici, prin intermediul avocaților, Elena Udrea a reîncercat să atace în instanță sentința dată, de 6 ani de închisoare, dar fără niciun rezultat. Tot prin intermediul unor apropiați, Udrea scria pe rețelele de socializare mesaje dure către anchetatori și nu numai.

Dar, iată că a apărut și gura târgului, surse neverificate, care declarau că Elena Udrea ar avea mari probleme de sănătate. Aceleași surse mai declarau că ar fi intrat chiar în greva foamei. Dar a venit momentul dezvăluirilor, iar cel care a făcut asta, este liderul FSNAP, Cosmin Dorobanțu. În intenția de afla adevărul nebănuit despre starea Elenei Udrea, reporterii Impact au luat legătura cu acesta:

„Elena Udrea nu a fost niciodată în situația de refuz de hrană, cum o numim noi. De asemenea, pot să vă spun că primește hrana zilnică asigurată de penitenciar, în regim de penitenciar.

În plus, medicul unității trece potrivit programului să o viziteze sau la dorința ei, așa cum procedează cu oricare alt deținut, de altfel. Pe scurt, nu există probleme majore, de genul că ar fi slăbit 10 sau 11 kilograme”, a precizat Cosmin Dorobanțu pentru impact.ro.

„Ți-e rușine să te afli la pușcărie”

În același interviu, Cosmin Dorobanțu a mai adus în discuție un aspect, adus în media tot de apropiații Elenei Udrea. Conform acestora, fostul ministru ar refuza să-și vadă fiica, invocând faptul că „ar fi plecată la muncă în Italia”:

„Povestea asta că ‘sunt plecat la muncă în Italia, când de fapt eu sunt în altă parte’ e una care circulă în pușcăriile noastre. Ți-e rușine să te afli la pușcărie și atunci prefer să inventezi o scuză. Dar când ai făcut ce ai făcut, și pentru fapta ta ai ajuns la închisoare, tot la muncă în Italia ai fost?”, s-a întrebat retoric același Cosmin Dorobanțu.

Conform publicației, conducerea Penitenciarului Târșorul Nou a infirmat eventualele probleme ale Elenei Udrea.

Urmăriți Playtech.ro și pe