18 feb. 2021 | 14:05

Viviana Sposub, detalii picante din dormitor. De câte ori face amor cu George Burcea, pe zi!

Știri generale
Viviana Sposub, detalii picante din dormitor. De câte ori face amor cu George Burcea, pe zi!
Viviana Sposub da detalii picante din dormitor

Viviana Sposub a fost prezentă azi în emisiunea ”Vorbește lumea”, de la PRO TV. Aceasta a vorbit deschis despre relația cu actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, dând și detalii picante din dormitor.

Viviana Sposub, detalii picante din dormitor

Viviana Sposub este într-o etapă fastă a vieții ei. Se pare că relația cu George Burcea o împlinește pe deplin și spune că duce ”o viață bună„, marcată de dragoste. Dimineața, la prânz și seara.

”Am ales barbatul care trebuie macar o data in viata”, când am spus asta ma refeream la Natanticu, in emisiunea Pe bune. A fost o experienta foarte frumoasa. A fost filmata de mult, inainte de pandemie si eram intr o alta perioada a vietii mele, treceam printr-o despartire.

In contextul actual, pot spune că am ales barbatul ideal a doua oara in viata (n.red. cu referire la George Burcea). Dumnezeu stie daca va fi si pentru ultima data.

Dragoste dimineata, la amiaza si seara, si mai fac si sport, așa ma mentin frumoasa. Viata buna. Vreau cinci copii. Nu sunt insarcinata, de fapt, nu m-am controlat!”, a declarat Viviana Sposub în emisiunea ”Vorbește lumea„, de la Pro TV.

Ce l-a atras pe George Burcea la Viviana Sposub

George Burcea a spus și el ce anume l-a atras la Viviana Sposub.

„Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu.”, spunea George Burcea la începutul relației.

De altfel, recent, George Burcea a făcut un gest superb pentru iubita sa, ducând-o într-un loc special inimii lui, și anume, la bunica lui.

“La bunica. M-am întors în locul copilăriei. Mai mare și cu o inimă în plus”, a fost mesajul postat de George Burcea pe Instagram. Postarea a fost însoțită și de o fotografie cu cei doi într-o ipostază tandră, în casa bunicii actorului.

George Burcea își manifestă iubirea deplină pentru Viviana Sposub, cu fiecare gest. Spre exemplu, acesta obișnuiește să danseze cu ea în casă, deși în trecut nu era un fan al dansului. Se pare că relația cu Viviana Sposub merge ca pe roate!

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro