Gestul superb al lui George Burcea pentru Viviana Sposub. N-a făcut niciodată asta pentru Andreea Bălan

Gestul superb al lui George Burcea pentru Viviana Sposub. N-a făcut niciodată asta pentru Andreea Bălan
Gestul lui George Burcea pentru Viviana Sposub

Deși, legal, George Burcea este încă căsătorit cu Andreea Bălan, relația cu Viviana Sposub este tot mai serioasă și face chiar gesturi pe care nu le-a făcut nici cu Andreea Balan.

Gestul superb al lui George Burcea pentru Viviana Sposub

Spre exemplu: dansul. Deși Andreea Bălan este o dansatoare desăvârșită, nu a reușit nici în ruptul capului să îl ”corupă” pe soțul ei să danseze cu ea, el spunând că nu îi place să danseze.

”George Burcea nu dansa, spunea că nu îi place, chiar dacă Andreea se tot chinuia să îl învețe, să îl facă să danseze împreună”, a spus o sursă pentru WOWbiz.ro.

Dar iată că după ce s-a despărțit de Andreea Bălan, actorului i-a apărut și ”cheful” de dans, gest pe care îl face acum din plin cu Viviana Sposub, atunci când o strânge în brațe. Și chiar dacă el nu un virtuoz, Viviana Sposub îi apreciază eforturile. Amintim că cei doi s-au cunoscut la emisiunea ”Ferma, de la PRO TV”, s-au îndrăgostit, iar acum locuiesc împreună. De altfel, cei doi au trecut și printr-o încercare serioasă, atunci când s-au testat pozitiv cu coronavirus.

Mai îndrăgostiți ca niciodată

Au trecut însă și peste asta, iara cum sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, făcându-și tot soiul de declarații de dragoste, astfel că singurul lucru care le mai stă în cale este finalizarea dosarului de divorț cu Andreea Bălan.

”George și Viviana se înțeleg foarte bine, nu au nicio problemă îmăpreună… Sunt foarte afectuoși unul cu celălalt și vor să își ducă relația la un alt nivel, au intenții cât se poate de serioase pentru viitor”, au spus apropiații Vivianei Sposub și ai lui George Burcea, pentru sursa citată.

Tot apropiații au mai dezvăluit:

”Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau, să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei”.

Cu ce a cucerit-o George Burcea pe Viviana Sposub? Aceasta a mărturisit că acest lucru nu a fost greu, ci doar cu felul său de a fi.

„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate”, mărturisea Viviana Sposub, în urmă cu ceva timp.