Unde a dus-o George Burcea pe Viviana Sposub. ”Cu o inimă în plus!” FOTO

Unde a dus-o George Burcea pe Viviana Sposub. ”Cu o inimă în plus!” FOTO
Unde a dus-o George Burcea pe Viviana Sposub

Dragostea plutește în aer, iar Viviana Sposub și George Burcea se bucură din plin de povestea lor de iubire. Actorul nu se sfiește în a-i arăta iubitei sale cât de mult o îndrăgește. Fanii cuplului au fost profund emoționați când au văzut unde a dus-o George Burcea pe Viviana Sposub. ”Cu o inimă în plus!”

Unde a dus-o George Burcea pe Viviana Sposub

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Frumoasa brunetă i-a făcut o surpriză de neuitat iubitului ei pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, învitându-l la câteva lecții private de dans în dormitor. Cei doi au dansat, au râs, s-au bucurat pe ritmuri de tango și salsa, iar fericirea se putea citi pe chipul lor.

Dacă Viviana a fost cea care i-a pregătit această surpriză actorului, acum a fost rândul lui George Burcea să își surprindă partenera. Și ce poate fi mai frumos decât a-ți duce partenerul în locul în care ai copilărit, pentru a cunoaște încă o părticică din sufletul tău? Fostul soț al Andreei Bălan a pregătit o mini excursie pentru el și aleasa inimii sale în județul Botoșani, locul său de baștină. Mai exact, actorul a dus-o pe Viviana Sposub acasă la bunica lui.

„La mulți ani, iubire!!! Te iubesc! Mulțumesc pentru tot!”, a scris Viviana Sposub în dreptul clipului de pe InstaStories, în care cei doi îndrăgostiți dansau pasional.

Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți în casa bunicii lui George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea au fost surprinși într-o fotografie, stând pe canapea, îmbrățișați și zâmbind cu ochii închiși, bucurându-se de fiecare de prezența persoanei iubite. Nu știm dacă imaginea a fost imortalizată chiar de bunica lui Burcea, însă, un lucru este sigur: admiratorii cuplului de pe Instagram au fost profund emoționați și au reacționat imediat. Aprecierile și laudele au curs în cascadă, iar mesajul lui George Burcea nu mai are nevoie de nicio explicație:

„La bunica ☺️❤️
M-am întors în locul copilariei. Mai mare și cu o ❤️ în plus. @viviana.sposub”, a fost declarația superbă pe care actorul i-a făcut-o iubitei sale pe Instagram.

Cei doi amorezi s-au cunoscut la Ferma de pe PRO TV. Urmând exemplul cuplului format din Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, care s-au îndrăgostit în timp ce erau și ei, în același timp, în cadrul aceleiași competiții, Viviana Sposub și George Burcea și-au dat frâu liber sentimentelor și au recunoscut, într-un final, că sunt împreună iar relație dintre cei doi pare că merge din ce în ce mai bine.