19 oct. 2024 | 09:22

Viviana Sposub aprinde fanteziile domnilor. Bruneta și-a etalat formele voluptoase într-o rochie scurtă și foarte decoltată

Monden
Viviana Sposub aprinde fanteziile domnilor. Bruneta și-a etalat formele voluptoase într-o rochie scurtă și foarte decoltată
Viviana Sposub aprinde fanteziile domnilor

Viviana Sposub continuă să fie o prezență captivantă în lumea mondenă, atrăgând privirile și admiratia prin stilul său îndrăzneț. Fosta prezentatoare TV a reușit să își construiască o imagine de femeie seducătoare, iar recent a demonstrat din nou acest lucru printr-o ședință foto în care a purtat o rochie mini, foarte decoltată, într-o nuanță de alb-albastru. Imaginile publicate pe pagina ei de Instagram au adunat rapid peste 4.500 de aprecieri, fiind un exemplu perfect al atracției sale naturale.

Viviana Sposub, o apariție de neuitat

În cadrul ședinței foto, Viviana Sposub și-a pus în valoare decolteul generos și picioarele tonifiate, evidențiind astfel silueta sa de invidiat. Fiecare fotografie a fost gândită cu atenție pentru a surprinde cele mai atrăgătoare unghiuri ale corpului său, iar rezultatul a fost unul demn de admirat.

Fanii au fost copleșiți de imagini, lăudând-o cu comentarii de genul ”Superbă!😍” și ”Ești fenomenal de frumoasă!”. Această reacție călduroasă demonstrează conexiunea specială pe care Viviana Sposub o are cu publicul său.

Cum se menține în formă vedeta

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat care este secretul prin care Viviana Sposub reușește să se mențină în formă. Într-un interviu recent, ea a dezvăluit că nu ține dietă strictă, ci se consideră norocoasă pentru metabolismul său.

”Cred că frumusețea vine din interior și nu glumesc când spun asta”, a afirmat vedeta, subliniind importanța echilibrului atât în alimentație, cât și în starea de bine mentală.

În plus, ea menționează că, deși se îngrijește, nu a apelat la intervenții chirurgicale invazive, ci doar la tratamente non-invazive pentru a-și retușa micile imperfecțiuni.

Citește și Viviana Sposub pune pe jar inimile domnilor. Iubita lui George Burcea și-a etalat, din nou, formele voluptoase pe Internet!

Ce a spus despre intervențiile estetice

Recent, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, vedeta a fost întrebată despre procedurile sale estetice, în mod special dacă a recurs la chirurgia estetică pentru a-și mări bustul.

”Oare de ce prima întrebare e chiar asta? E natural totul, de la Moldova”, a spus Viviana Sposub, precizând că a apelat la medicii esteticieni doar pentru proceduri non-invazive, pentru a-și retușa micile imperfecțiuni.

Citește și Viviana Sposub, apariție ravisantă. Topul abia i-a acoperit decolteul generos, a pus bărbații pe jar!

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Culisele demisiilor de la Kanal D. Anca Ciota, despre despărțirea de colegi
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
TAXĂ obligatorie pentru români. Crește automat din 1 ianuarie. Nu poți scăpa de ea
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Dobrogea a fost ȚINTA unui ATAC AERIAN! Au intervenit avioanele de luptă!
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro