06 sept. 2024 | 10:42

Viviana Sposub, apariție ravisantă. Topul abia i-a acoperit decolteul generos, a pus bărbații pe jar

Monden
Viviana Sposub, apariție ravisantă. Topul abia i-a acoperit decolteul generos, a pus bărbații pe jar
Viviana Sposub, aparitie ravisanta

Viviana Sposub a surprins din nou publicul cu o apariție de senzație pe rețelele sociale. Vedeta a distribuit un videoclip în care poartă un top extrem de decoltat, care i-a pus în evidență formele, stârnind un val de reacții admirative. Fanii nu au întârziat să își exprime entuziasmul, iar mesajele laudative au curs imediat în secțiunea de comentarii.

Imaginile cu care Viviana Sposub a încins imaginația fanilor

Viviana Sposub, iubita actorului George Burcea, este bine cunoscută pentru stilul său provocator și eleganța pe care o afișează la fiecare apariție publică.

De data aceasta, ea a făcut furori cu un videoclip postat pe rețelele de socializare, unde apare într-un top alb, extrem de decoltat. Descrierea care însoțește videoclipul este una simplă, dar sugestivă: ”Nu am mai postat de vreo lună. Las asta aici pentru cei care mi-au dus dorul!”.

Cu un look impecabil și un zâmbet care a cucerit publicul, Viviana Sposub și-a pus din nou în valoare frumusețea și stilul inconfundabil, atrăgând atenția atât a fanilor, cât și a bărbaților care o urmăresc.

Fanii, în extaz: ”Ești minunat de frumoasă”

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, iar comentariile pline de admirație au umplut secțiunea de comentarii a postării. ”Frumusețe! Felicitări! ❤️”, a scris un admirator, în timp ce altul a adăugat ”Ești minunat de frumoasă.”.

De asemenea, un alt fan a completat: ”Ești o superbă, Viviana 🔥🔥”. Este evident că vedeta reușește mereu să capteze atenția și să îi țină pe toți cu sufletul la gură cu fiecare apariție.

Popularitatea Vivianei Sposub a crescut exponențial în ultima perioadă, datorită atât prezenței sale la diverse emisiuni TV, cât și a relației cu George Burcea, un alt nume cunoscut din showbiz-ul românesc.

Citește și Val de comentarii după ce Viviana Sposub s-a afișat cu burtica de “graviduță” pe internet. Fanii s-au grăbit să îl felicite pe George Burcea!

Cum se menține în formă iubita lui George Burcea

Fosta prezentatoare se mândrește cu o siluetă impresionantă și a fost adesea întrebată care este secretul ei pentru a se menține în formă.

Într-un interviu acordat recent, ea a dezvăluit că nu urmează nicio dietă și se consideră norocoasă, deoarece își poate permite să mănânce aproape orice își dorește.

”Cred că frumusețea vine din interior și nu glumesc când spun asta. Nu cred că este un clișeu! Când te menții foarte bine, atât moral, cât și sufletește, cu siguranță se vede.

Emani frumusețe, dar pe lângă asta, desigur, te îngrijești și ca orice femeie, mai faci un drum pe la salonul de înfrumusețare când este nevoie.

Nu țin dietă, Dumnezeu m-a înzestrat cu un corp și un metabolism, încât mănânc ce vreau eu, uneori. În sensul în care, chiar mănânc de toate, dar încerc să am un echilibru, nu vreau să exagerez”, a dezvăluit Viviana Sposub.

Citește și Viviana Sposub, apariție de senzație în costum de baie. Diva și-a etalat trupul perfect VIDEO!

Parteneri
Ce etnie are, de fapt, Theo Rose. Jurata de la Vocea României a mărturisit fără perdea: „N-am ieșit cu fuste...”
Click.ro
Mister total după întoarcerea avionului spațial secret al Chinei pe Pământ. „Este prea avansat pentru a fi arătat”
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
Unica.ro
Zodiile care se vor certa cu toată lumea în perioada următoare. Va fi mare scandal
EVZ.ro
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Spynews
Este interzis în fața blocului. Românii care stau la bloc NU au voie. Vecinii pot chema poliția
Capital.ro
S-au despărțit cu mare scandal și abia acum au finalizat divorțul! Ce se va întâmpla cu fetițele lor după ce vedeta și-a acuzat soțul că le-a răpi
Avantaje
SE ÎNGHEAȚĂ PENSIILE DOI ANI! Răsturnare după RECALCULARE
Mediaflux
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
E scandal între ispita Mădălina și Dani Ungureanu de la Insula Iubirii. Ce acuzații grave îi aduce bărbatul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro