Viorica, înșelată de Ioniță de la Clejani?! Ce i-a spus Adelei Popescu: ‘Nu m-a deranjat’

Viorica, înșelată de Ioniță de la Clejani?! Ce i-a spus Adelei Popescu: ‘Nu m-a deranjat’
Viorica de la Clejani, dezvăluiri despre căsnicia ei

Viorica și Ioniță de la Clejani formează un cuplu extrem de solid și admirat. Cei doi s-au confruntat cu numeroase probleme de-a lungul timpului, însă au depășit orice provocare ținându-se de mână. Cântăreața este extrem de sinceră, așa că a spus ce i-a făcut soțul ei după ce s-a născut Marga.

Ce a dezvăluit Viorica de la Clejani despre Ioniță. Fanii o să fie surprinși

Viorica și Ioniță de la Clejani formează, fără dar și poate, unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia se sprijină unul pe celălalt și se susțin ori de câte ori au ocazia, ba chiar mereu sunt văzuți împreună, fără a ține cont de problemele care îi încearcă.

Totuși, Adela Popescu a vrut să știe dacă aceștia au avut anumite probleme când s-a născut primul copil. Multe cupluri trec printr-o perioadă mai puțin plăcută atunci când familia se mărește cu încă un membru. Cum i-a obișnuit pe fani, Viorica de la Clejani a fost extrem de directă.

„Și-a mai găsit alinare”

Cântăreața a mărturisit că niciun cuplu nu poate să fie perfect. Ba chiar, după ce Marga a venit pe lume, vedeta a explicat faptul că și-a dedicat timpul fiicei sale. De asemenea, chiar dacă Ioniță de la Clejani a avut parte de alinare din partea altor persoane, pe ea nu a deranjat-o acest lucru.

„Într-o căsnicie nu poate să fie totul lapte și miere. Când a venit Marga, mă uitam la ea ca o păpușă, stăteam doar cu ea în brațe. Nu m-a deranjat că el și-a mai găsit alinare în brațele lui X, Y, Z. Eu o legănam până la 4 dimineața, după venea el și o legăna.

Da, m-a ajutat. Depresie faci când nu mai comunici, când nu mai ești încojurat de cei dragi. Dacă stai degeaba, te apucă gândurile negre. Eu dau în depresie dacă nu mai am bani suficienți.”, a povestit ea la Vorbește lumea.

Viorica de la Clejani: soție, mamă, gospodină, artistă

Viorica de la Clejani reușește să le facă pe toate. Aceasta se ocupă de cariera ei și le dedică mult timp fanilor, însă familia o pune pe primul loc. Vedeta are grijă de copiii săi, Margherita de la Clejani și Fulgy, dar și de soțul ei, Ioniță de la Clejani. În plus, curățenia o face singură!

„Eu petrec mult timp cu copii, cățelușii, cu bucătăritul, curățenia în casă. Sunt mamă, gospodină, femei de serviciu găsești mai greu, nu sunt serioase. Eu trebuie să am grijă de casa mea.”, a mai zis ea.