Ioniță de la Clejani, furat de soție și de fiu. Viorica a mărturisit tot ce i-a făcut propriului soț VIDEO

Ioniță de la Clejani, furat de soție și de fiu. Viorica a mărturisit tot ce i-a făcut propriului soț VIDEO
Cum au reușit Viorica de la Clejani și Fulgy să fure bani de la Ioniță de la Clejani

Viorica de la Clejani nu se teme niciodată din a face unele declarații spumoase, spre bucuria tuturor ce o urmăresc. Aceasta a povestit de curând că ea și fiul ei au sustras bani chiar de la Ioniță de la Clejani, iar motivul este unul surprinzător. Cântăreața a explicat și pentru ce a recurs la așa ceva într-o emisiune cunoscută, fără a se ascunde deloc.

Ioniță de la Clejani, furat de familie. Ce a putut să îi facă Viorica

Ioniță și Viorica de la Clejani formează un cuplu de foarte mult timp și au împreună doi copii, Margherita și Fulgy. Cântăreața face mereu publice detalii din căsnicia ei, în stilul ei propriu, plin de umor. Iată că de această dată aceasta a dezvăluit că a furat bani chiar de la soț pentru a-și face anumite plăceri.

Atunci când inima cere trebuie neapărat să îți faci toate poftele, sau aceasta este deviza pe care ar fi folosit-o Viorica de la Clejani atunci când a venit vorba de a fura bani de la Ioniță. Invitată în emisiunea Teo Show de la Kanal D, cântăreața a povestit că în urmă cu 10 ani, ea și partenerul ei au început să strângă bani pentru a se muta în casa pe care și-o doreau.

Viorica de la Clejani și Fulgy, momente pline de umor. Cum au reușit să fure bani de la Ioniță

Cei doi au depozitat banii într-o servietă, dar Viorica de la Clejani nu s-a putut abține și a apelat la sumele de bani ori de câte ori își dorea să își satisfacă o dorință. De la regulă nu s-a dezis nici fiul lor, Fulgy, ce s-a bucurat din plin de banii frumoși strânși de către părinții lui faimoși.

„Da, dar nu prea mult cât aș fi dorit, să nu se prindă. Aveam într-un diplomat bani strânși pentru casa în care ne-am mutat acum 10 ani. Și erau acolo teancuri de câte 500 de euro, 100 de euro. Și eu cu Fulgy, că ele așa zicea mereu: ia uite mami, baloți de bani, luam din fiecare așa câte 10-15 milioane de colo, 5 milioane de colo. Luam cu Fulgy, furam și ne duceam la mall, ne făceam toate plăcerile” a spus Viorica din Clejani când a fost întrebată de Teo Trandafir dacă a furat vreodată bani de la partener.

Secretele căsniciei. Ce și-ar dori Viorica de la Ioniță de la Clejani

Poate că multă lume se întreabă cum a rezistat atâția ani căsnicia dintre Ioniță și Viorica de la Clejani. Cântăreața recunoștea în trecut că ea și soțul ei se completează, deși ar avea câteva pretenții de la acesta. Ea și-ar dori ca Ioniță să fie mult mai drăgăstos și să îi povestească ce are pe suflet.

”O căsnicie nu e atât de ușoară, trebuie să rabzi atâtea, acum femeia s-a emancipat. Căsnicia e grea, iubirea dispare, rămân respectul și mila. Mie mi-e o milă de Ioniță de nu mai pot. Pai dacă se duce asta, cine mai are grijă de noi? A avut nevoie de una ca mine, ne completăm. Mi-ar fi plăcut să fie mai drăgăstos, mai pupăcios, el este rece, să spună ce are pe suflet.” spunea Viorica de la Clejani în trecut la emisiunea ‘Vorbește lumea’.

Urmăriți Playtech.ro și pe