Ce a spus Ioniță de la Clejani despre divorț. Știrea momentului în showbiz (exclusiv)

Ce a spus Ioniță de la Clejani despre divorț. Știrea momentului în showbiz (exclusiv)
Ce a spus Ioniță de la Clejani despre divorț?

Nouă veste care a tulburat showbiz-ul românesc! Detaliul care i-a pus pe jar pe unii dintre români vine tot din familia Clejanilor. Ce spune Ioniță despre speculațiile care indică faptul că ar divorța de partenera sa cu care are doi copii?

Ioniță de la  Clejani, declarații despre divorț. Ce spune cântărețul despre zvourile apărute?

Familia Clejanilor a devenit în ultima vreme una din cele mai controversate din showbiz-ul românesc, iar după ce multe scandaluri legate de copiii lor s-au stins iată că altul care îi are în prim-plan pe părinți a zguduit pe toată lumea.

Fanii cuplului celebru sunt șocați de speculațiile apărute în presă, așa că au așteptat cu nerăbdare declarațiile lui Ioniță despre acest subiect. Totul a început după ce soția sa a venit singură acasă de la petrecerea de un anișor a fetiței lui Augustin Viziru.

Zvonul că ar pune punct căsniciei a fost infirmat de către celebrul instumentist: “Suntem triști din cauza situației cu care ne confruntăm, nu ne este ușor. Plus că nu avem nici concerte. Nu este adevărat ce se spune că eu și Viorica divorțăm. Clejanii au fost tot timpul un subiect bun pentru public”, a mărturisit acesta, pentru impact.ro.

Problemele nu-și fac oricum cale întoarsă de la ușa lor pentru că scandalul în care se află Fulgy încă le face inima grea: “Fulgy nu conduce niciodată fără permis de conducere. Nu a fost externat, încă, dar este bine. Familia noastră traversează o perioadă destul de dificilă.”

”Sunt foarte fericită!”

Amintim că în urma comportamentului său neadecvat s-a decis internarea tânărului de 23 de ani într-un centru specializat. Conform Antena 3, imediat cum ar fi fost externat băiatul s-ar fi ales cu un nou dosar penal după ce oamenii legii l-au prins la volan fără permis de conducere.

Din păcate pentru cei doi părinți, au avut de tras și în privința Margheritei, care a provocat în cursul anului trecut un accident rutier după ce s-a urcat la volan sub influența drogurilor: ”Sunt foarte bine. Arăt foarte bine. 90-60-90. 55 de kilograme.

Sunt foarte fericită! Îi mulțumesc mamei că sunt în corpul acesta perfect. Îmi place foarte mult să scriu, îmi place lingvistica. Lucrez foarte mult la proiectele mele. Mie îmi place foarte mult să scriu.

O să scriu o carte. În curând, voi lansa o colecţie de haine, cu inspiraţie din America”, spunea atunci Margherita după ce reușise să șocheze o țară întreagă. Până la acel moment, ambii copii nu ai ieșit în relief cu nicio reacție ieșită din comun.

Urmăriți Playtech.ro și pe