Modul ireal în care Fulgy se poartă cu Viorica de la Clejani. Prin ce trece biata mamă

Modul ireal în care Fulgy se poartă cu Viorica de la Clejani. Prin ce trece biata mamă
Cum se comportă Fulgy cu Viorica de la Clejani. S-a aflat adevărul

O țară întreagă a fost șocată în momentul în care Fulgy a fost prins de autorități sub influența substanțelor interzise la volan. Mulți s-au întrebat ce este în sufletul părinților săi, așa că acum au ieșit la iveală detalii șocante despre relația dintre artist și mama sa, Viorica de la Clejani.

Cum se comportă Fulgy cu mama sa, Viorica de la Clejani

După ce Fulgy s-a implicat în scandalul cu drogurile, au urmat mai multe dezvăluiri făcute în mediul virtual. În timp ce se părea că apele s-au liniștit, un nou dialog șocant dintre fiul Clejanilor și mama sa, Viorica, a ieșit la iveală. Tânărul și-a acuzat părintele de faptul că ar consuma diferite substanțe interzise și nu s-a ferit din a folosi fel și fel de cuvinte obscene în timp ce vorbea cu artista.

„Fulgy: Mama trage cox, din ăla bun.

Viorica de la Clejani: Dacă vrei să mă filmezi, un milion de euro trebuie să-mi dai.

Fulgy: Huo! Huo!

Viorica de la Clejani: Băi, un milion de euro tre să-mi dai așa că nu mă mai filma

Fulgy: Să moară … Tu să mori de nu am două

Viorica de la Clejani: Băi, nu mă mai filma, plătește-mă!

Fulgy: Fă, să moară familia mea de n-am bani mulți. Ia uite, și-a făcut tatuaj cu busolă nebuna asta.”, a fost dialogul dintre cei doi.

Fulgy, îndrăgostit la Obregia. Ce tânără i-a atras atenția

Momentan, Fulgy se află internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie ‘Profesor Doctor Alexandru Obregia’ de aproximativ două săptămâni. El a ajuns în acest loc după ce tatăl său, Ioniță de la Clejani, l-a denunțat autorităților și a susținut că este amenințat de fiul său, ba chiar, că acesta vrea să își facă rău, după cum arăta în momentul respectiv comunicatul transmis de polițiști.

Totuși, acum artistul se află într-un loc unde primește toată atenția necesară pentru a se întoarce către drumul cel bun. El o duce mult mai bine și pare să își revină, mai ales pentru că a început să scrie versuri din nou. Cât despre viața amoroasă, o tânără aflată în Spitalul Obregia i-a atras atenția fiului Clejanilor.

„Fulgy ar fi vedetă pe secția lui. El ar fi internat la secția de băieți, așa e la spitalul respectiv, iar lângă ar fi secția de fete. Într-o zi, când i-ar fi lăsat în curte, la aer – au o curte delimitată – Fulgy ar fi ieșit cu caietul în mână, ca să scrie versuri. Acolo, în liniște, se pare că are inspirație. La un moment dat, ar fi vorbit cu o fată, prin gard – ea aflându-se în curtea de lângă – despre ceea ce scrie.

I-ar fi făcut o poezie, i-ar fi scris niște versuri, și i le-ar fi oferit prin gard. Din greșeală, sau poate de emoție, și-ar fi scăpat caietul chiar în curtea fetelor, rugând-o pe aceasta să i-l dea. Tânăra s-ar fi emoționat când a văzut ce versuri i-a facut Fulgy.”, au declarat surse pentru Ciao.

@umor.ro#romania #tiktok #fulgy #vioricadelaclejani #amuzant #trist #viral #popular #fypシ #foryou #foryoupage #umor #iumor #razi

♬ Day ‘n’ Nite – Kid Cudi

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI