Cine a înlocuit-o pe Viorica de la Clejani la petreceri, după ce s-a îmbolnăvit. A cântat alături de Ioniță în weekend

Celebra artistă Viorica de la Clejani are Covid-19. Vedeta este internată, în aceste momente, la Institutul Matei Balş din Capitală, fiind diagnosticată cu Sars-COV-2, virusul care a dat peste cap lumea. Deoarece cântăreața avea mai multe spectacole de susținut în weekend, Viorica a fost înlocuită de o solistă la fel de celebră. Despre cine este vorba. Citește în continuare pentru a afla cine a înlocuit-o pe Viorica de la Clejani la petreceri, după ce s-a îmbolnăvit.

Cine a înlocuit-o pe Viorica de la Clejani la cântări, după ce s-a infectat cu Covid

Vestea că Viorica de la Clejani a fost transportată de urgență la spital a șocat showbiz-ul românesc. Artista a ajuns pe mâna medicilor, deoarece nu se simțea bine. În urm testării, s-a aflat că este infectată cu noul coronavirus. Din cauza stării sale de sănătate, cineva a trebuit să îi ia locul la evenimentele pe care taraful Ioniță de la Clejani le avea deja plănuite. Iată cine a înlocuit-o pe interpretă în concerte.

Soția lui Ioniță de la Clejani se află internată, în aceste momente, la Institutul Matei Balş din Capitală, fiind diagnosticată cu COVID-19. Din fericire, artista nu este în stare gravă, potrivit spuselor ei.

Este vorba de o vedetă la fel de celebră

În timp ce Viorica primește tratament pentru a se vindeca de coronavirus, Ioniță de la Clejani cântă cu altcineva pe scenă. Este vorba chiar de Marga, fata celor doi. Așadar, pe artistă a înlocuit-o chiar fiica ei, Margherita de la Clejani.

Așadar, Viorica de la Clejani a fost înlocuită de fiica ei, Margherita, care o perioadă destul de lungă de timp a dispărut din lumina reflectoarelor. Ei bine, dacă mama sa nu se simte tocmai bine, blondina a fost nevoită să urce pe scenă și să îi încânte și distreze pe spectatori.

Margherita de la Clejani, apariție senzațională pe scenă

Margherita de la Clejani a urcat pe scenă în locul mamei sale celebre și a cântat zeci de minute în șir piesele deja consacrate ale tarafului de la Clejani. Pe tot parcursul prestației, Ioniță de la Clejani a sorbit-o din priviri pe fiica lui, semn că este tare mândru de aceasta.

Fata Clejanilor nu a impresionat doar prin show-ul pe care l-a făcut la concert, ci și prin ținuta spectaculoasă. Marga a purtat o fustă lungă, din piele, cu despicătură pe picior, si un tricou mulat. În picioare a avut o pereche de botine nude (Vezi FOTO în GALERIE).

Cum se simte soția lui Ioniță de la Clejani

În timp ce Margherita și Ioniță de la Clejani cântau pe scenă, artista de muzică lăutărească se afla în spital, acolo unde este internată, la Institutul Matei Balș din Capitală.

”Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija ope care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși! Ca orice om civilizat și conștient de pericol m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist. Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util!”, a dezvăluit Viorica de la Clejani pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI