Viorica Dăncilă, atac la adresa Gabrielei Firea. „Atunci când îți ataci colegii, o faci doar pentru imagine”

Autor: Chivu Ana - 15:49, 21 iul. 2019
Dăncilă ripostează, după atacul Gabrielei Firea, după anunțul candidaturii la prezidențiale

Dăncilă iese și ea la atac! Premierul României a făcut și el declarații, ca urmare a vorbelor Gabrielei Firea. Primarul Capitalei și-a anunțat candidatura la prezidențiale, afirmație care a venit la pachet cu atacuri pentru Dragnea și Dăncilă.

Dăncilă iese la atac, după afirmațiile Gabrielei Firea

Viorica Dăncilă o atacă pe Gabriela Firea, după declarațiile acuzatorii aduse către acesta, dar și fostului lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. Premierul a susținut că nu va face niciodată ceea ce dezaprobă la primarul Capitalei. De asemenea, consideră faptul că au nevoie să discute doar în forurile statuare ale partidului pentru că dacă se dorește un rezultat bun de la acest partid, nu trebuie să existe discuții cu colegii în interiorul Biroului Permanent Național sau în interiorul Comitetului Eexecutiv Național.

„Atunci când ieşi în spaţiul public şi îţi ataci colegii sau preşedintele partidului, nu contează, acest lucru se face doar pentru imagine şi nu pentru că vrei într-adevăr să obţii un rezultat pentru partid. O să răspund tuturor acestor acuzaţii în cadrul Comitetului Executiv Naţional. Aşa cum cer fiecărui membru de partid, aşa voi proceda şi eu”, a declarat Viorica Dăncilă, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Ploiești, conform Agerpres.

Dăncilă iese la atac după afirmațiile Gabrielei Firea, după anunțul candidaturii sale la prezidențiale
Dăncilă iese la atac după afirmațiile Gabrielei Firea, după anunțul candidaturii sale la prezidențiale

PSD, „bloc de susținere” pentru prezidențiale

Partidul Social Democrat va urma să discute și cu alte partide pentru a putea crea „un bloc de susținere” pentru alegerile prezidențiale ce vor veni. ”Voi discuta şi cu domnul Tăriceanu şi cu domnul Ponta. Aşa cum spunea domnul preşedinte PSD Prahova, Bogdan Toader, avem nevoie de alianţe, avem nevoie de discuţii.

Vom discuta cu liderii celor două partide, unul dintre partide e partenerul nostru de coaliţie, partenerul nostru de guvernare şi alături de noi vrem să mai vină şi alte partide, chiar dacă nu sunt partide parlamentare, PNŢCD, Partidul Ecologiştilor din România, vrem să reluăm discuţiile cu sindicatele, pentru că suntem un partid de stânga şi trebuie să cooperăm cu sindicatele, cu organizaţii neguvernamentale, vrem să facem un bloc de susţinere mult mai amplu pentru alegerile prezidenţiale”, a explicat Dăncilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI