Viorel Lis, prima apariție publică din ultimii 2 ani. Cum arată acum soțul Oanei Lis

Viorel Lis, prima apariție publică din ultimii 2 ani. Cum arată acum soțul Oanei Lis
Viorel Lis, prima apariție publică din ultimii 2 ani. Cum arată acum soțul Oanei Lis

Viorel Lis a ieșit din atenția publicului în urmă cu doi ani, când pentru fostul edil au început problemele de sănătate.

Viorel Lis, prima apariție publică din ultimii 2 ani

Deși soția lui a mai vorbit în spațiul public despre cum se simte Viorel Lis, acum el a fost văzut pentru prima oară, într-o perioadă lungă de timp.

Timp de doi ani de zile Viorel Lis nu a mai participat la nicio emisiune și a refuzat să mai apară la televizor. Acum, fostul primar s-a decis să facă dezvăluiri despre starea sa de sănătate.

El pare că se simte bine, în ciuda problemelor grave cu care se confruntă. Reușește să își țină boala sub control, deși a trecut prin perioade în care nu se putea deplasa deloc.

A trecut prin clipe de coșmar, când nu a mai putut merge, însă a făcut ședințe de recuperare și astfel își ține sub control parapareza.

„M-am speriat rău de tot. E o parapareză cum ar veni, adică început de pareză sau semi-pareză și m-am speriat la început foarte tare.

Nu mai puteam să merg aproape deloc, mergeam cu un cadru și după recuperările astea mi-am mai dat drumul puțin.

Ce e interesant că în casă dacă mergeam mă țineam de pereți dar nu puteam să duc o cafea din bucătărie în dormitor unde stau. Acum pot să-mi duc cafeaua.”, a spus Viorel Lis la Antena Stars.

Oana Lis, fericită că soțul ei reușit să meargă câțiva metri

El a mai spus că soția lui îi este aproape în fiecare moment, lucru care îl ajută enorm. Oana Lis are grijă de soțul ei cum știe mai bine și îl ajută să își țină problemele de sănătate sub control.

„Mă bucur că sunt aici în primul rând cu Viorel pentru că a fost o perioadă foarte grea în care ne-am ferit foarte mult, dar acum a făcut niște ședințe de recuperare și uite că a reușit lungul drum până la acest eveniment de la mașină”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

În urmă cu ceva timp, ea dezvăluia, în lacrimi, că Viorel nu se mai poate deplasa decât cu cadrul prin casă și era foarte afectată de starea de sănătate a soțului său. În plus, a mai spus ea, perioada de pandemie în care restricțiile i-au ținut în casă a fost foarte dificilă pentru partenerul ei, mai ales din punct de vedere psihic.

Oana Lis alături de soțul ei în fiecare moment

Din păcate  nu mai merge bine, nu este paralizat. Dar are niste pareze pe picioare datorită problemelor de sănatate, dar a pus capat perioada de pandemie pentru că așa trebuia să stea numai în casă și i-a scăzut masa musculară, s-au întâmplat niște lucruri rele. Ajunsese să meargă prin casă cu cadrul. A fost foarte greu.

Din cauza COVID-ului nici la spital nu a mai fost, trebuia să se interneze. Foarte nasol, a stat numai în casă. Se dezvoltă și depresia când nu iei contact cu oameni. Este depresiv, dar are noroc că știu ce trebuie făcut. Încerc să îi fac viața mai frumoasă. Sperăm la zile mai bine.

Diagonosticul esste complicat. E o pagină întreagă. Bătrânețea este foarte greu de dus, mai ales pentru un om care a fost foarte activ toată viața, dar totuși trebuie să ne bucurăm de toate părțile vieții.”, a spus Oana Lis pentru aceeași sursă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI