Ce dramă pentru Oana Lis. În ce stare se află Viorel Lis, informații de ultima oră

Ce dramă pentru Oana Lis. În ce stare se află Viorel Lis, informații de ultima oră
Viorel îi este recunoscător Oanei pentru tot ajutorul

Oana Lis trece prin momente grele în viața ei. După ce recent a încetat din viață tatăl acesteia, aflăm că nici Viorel Lis nu este bine deloc. Ajuns la 77 de ani, fostul edil al Capitalei are mari probleme de sănătate, acesta refuzând o intervenție chirurgicală importantă.

Oana Lis îngrijorată pentru starea de sănătate a lui Viorel Lis

Blonda Oana Lis trece în aceste zile prin momente delicate, toate pe fondul unor probleme reale din viața sa. De curând Oana și-a pierdut tatăl, acesta locuind în Spania. Vestea a venit ca un trăznet asupra Oanei, aceasta fiind în imposibilitatea de a ajunge la înmormântare.

Pe lângă drama decesului tatălui, Oana Lis trece acum și prin alte momente, la fel de grele. Conform acesteia Viorel Lis este într-o stare gravă de sănătate, fiind diagnosticat cu semipareză. Oana Lis mai declară că medicii i-au dat acest diagnostic, pe lângă alte probleme pe care acesta le avea.

În acest context, mai spune Oana, Viorel Lis a refuzat și o intervenție chirurgicală importantă. Într-un interviu acordat redacției Impact.ro, Oana Lis a vorbit despre această situație, declarând:

“Acum sunt asistenta lui, doctorița lui. Asta este viața, unora li se pare deplasat acest lucru. Dar mie nu, este soțul meu, el a fost alături de mine în tinerețe. M-a ajutat mult, nu am cum să îl las acum. El mi-a schimbat viața.

Are problemele cu picioarele din cauza sedentarismului. De la izolarea aceasta cu COVID-19, a stat mult în casă, nu a mers, nu a făcut puțină mișcare și uite că a ajuns așa.”; a declarat Oana Lis pentru Impact.ro.

Viorel îi este recunoscător Oanei pentru tot ajutorul

Relația dintre Viorel și Oana durează de câțiva ani buni. Au avut momente bune, dar și momente rele. Acum însă, fostul edil, la 77 de ani, are grave probleme de sănătate, iar Oana a decis să stea lângă el. Îi este recunoscătoare pentru faptul că a ajutat-o atunci când a avut nevoie, și asta a contat. De cealaltă parte, deși bolnav, Viorel a declarat redacției Impact:

“Nu sunt foarte bine din punct de vedere medical. Am o semipareză. Mă dor foarte tare oasele, plus că mă deplasez destul de greu, așa că soția mea mă ajută mereu, fără ea cad!”.

Problemele fostului edil de sănătate încep încă din 2013, când a fost diagnosticat cu diabet. De atunci, având în vedere și vârsta, starea sa de sănătate s-a agravat, culminând cu această semipareză. Cu toate astea, Oana îi este alături și încarcă să facă totu pentru a-l ajuta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI