Viorel Lis, de urgență la spital! Anunțul șoc făcut de Oana Lis: „Să vă rugați pentru el”

Viorel Lis, de urgență la spital! Anunțul șoc făcut de Oana Lis: „Să vă rugați pentru el”
Viorel Lis, de urgență la spital. Ce a dezvăluit partenera sa de viață, după ce starea de sănătate a fostului edil s-a agravat.

Viorel Lis, de urgență la spital! Anunțul a fost făcut de către Oana Lis, care a explicat că în doar o săptămână, starea de sănătate a partenerului său s-a înrăutățit considerabil. Acum, fostul primar al Bucureștiului se află internat într-o clinică de recuperare, de unde speră să plece mai bine. Cel mai grav aspect dintre toate este că Viorel Lis și-a pierdut aproape complet funcțiile locomotorii, potrivit relatărilor soției sale.

Viorel Lis, de urgență la spital!

Viorel Lis, probleme grave de sănătate. În ultimele șapte zile, starea de sănătate a fostului edil al capitalei s-a înrăutățit. Potrivit soției sale, bărbatul a trebuit să fie internat într-o clinică de recuperare, după ce a ajuns în situația în care nu mai poate să meargă aproape deloc.

Oana Lis speră ca soțul ei să fie externat din spital într-o stare mai bună decât cea în care a venit să ceară ajutorul medicilor. Femeia crede în minuni și chiar i-a rugat pe internauți să se roage pentru fostul primar și să-i transmită energii pozitive.

Iar toate acestea datorită faptului că Oana Lis speră la o recuperare. Mai ales după experiența trăită la începutul anului curent. Pe atunci, Viorel Lis a fost internat de urgență la spital din nou. Iar asta după ce a suferit un preinfarct și o semipareză la picioare.

Medicii au decis să îl opereze imediat, însă Oana Lis nu a mai crezut că soțul ei se va mai întoarce acasă. La acea vreme, Viorel Lis nu avea loc de veci. În circumstanțele de atunci, a discutat cu una dintre verișoarele fostului primar al Bucureștiului și a pregătit totul din timp.

Ce a dezvăluit Oana Lis

Din fericire, nu a fost nevoie să fie folosit, momentan. Așadar, Oana Lis continuă să spere în mai bine. Iată cum se simte Viorel Lis în prezent, potrivit dezvăluirilor făcute de către partenera sa de viață.

„Viața nu e lapte și miere… decât în social media, în filme și în poveștile Disney! În realitate, lucrurile ni se întâmplă cu bune și cu mai puțin bune. Așa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într-un spital de recuperare cu Viorel, căci i s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână.

Nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă să se recupereze și să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el. Bineînțeles, am și eu durerile mele de tratat… Voiam să vă rog să vă rugați pentru el și să-i transmiteți un gând bun, pentru că eu cred în energii. Și dacă sunteți aici, pe pagina mea, aveți energie bună în suflet.

Cu ajutorul medicilor și asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să mai fac și cu susținerea voastră energetică, care a mai funcționat, eu sper într-o ameliorare. Calitatea vieții contează la orice vârstă. Doamne ajută”, a transmis Oana Lis, într-o postare publicată pe contul său de Facebook.