Viorel Lis, probleme grave de sănătate. Oana, soția lui, e disperată: „Nu credeam că se mai întoarce acasă”

Viorel Lis, probleme grave de sănătate. Oana, soția lui, e disperată: „Nu credeam că se mai întoarce acasă”
Viorel Lis urmărit de problemele de sănătate

În martie 2022 fostul primar al Capitalei Viorel Lis a suferit un preinfarct și o semipareză la picioare. Fostul edil era internat de urgență și supus unei intervenții chirurgicale de urgență. La câteva zile după, Oana Lis, soția acestuia, publica câteva poze cu el, vădit schimbat din cauza problemelor de sănătate. Se pare că Viorel Lis nu scapă de probleme, fiind nevoie de o nouă investigație și posibil o nouă internare în spital.

Viorel Lis urmărit de problemele de sănătate

La începutul acestui an, Viorel Lis era internat de urgență în spital, după ce a suferit preinfarct și o semipareză la picioare. Tot atunci, medicii luau decizia de a-l duce pe masa de operație pe fostul edil al Capitalei. Oana Lis era cea care anunța vestea, într-o postare pe contul personal de Facebook:

„Ştiți cum e la noi, de la bal la spital…Deci, azi, pe fondul diabetului, această boală perversă care te mănâncă pe interior…si a altor chestii…Vio a facut un preinfarct. I s-a pus un stent si acum e la terapie intensivă.

Multumesc super-medicilor de la Spitalul Floreasca ca l-au stabilizat si operat foarte repede și sper din tot sufletul sa evolueze bine situația lui in continuare.

Îmi pare rău că nu pot fi acum alături de el fizic dar el cred ca știe cât de mult îl iubesc și că îl aștept acasica.”, a scris Oana Lis pe Facebook.

După recuperare, Viorel Lis a ajuns acasă, iar Oana declara recent că „Nu credeam că se mai întoarce acasă. M-am pregătit… Sincer, Viorel nu avea nici loc de veci, am vorbit cu verișoarea lui și i-am făcut un loc de veci.”

„Viorel a avut tot felul de simptome”

Au trecut aproape trei luni de la intervenția medicilor, și se pare că nu scapă de problemele de sănătate. Viorel Lis, conform celor declarate de soția sa, ar fi fost infectat cu o bacterie. Aceasta a fost descoperită după un set de analize făcute de medicii în aceste zile. Se pare că starea generală de sănătate a acestuia, mai spune Oana Lis, nu ar fi una bună, acuzând stări de rău. Ca urmare a acestei situații, Viorel Lis a ajuns, din nou, pe mâna medicilor.

„Sunt la o clinică. În ultimul timp, Viorel a avut tot felul de simptome. Azi are o internare de o zi. A luat o bacterie, dar nu știu de unde.

El în ultimul timp a tot fost prin clinici…Trebuie să descoperim ce e cu această bacterie. Trebuie să facă o colonoscopie. Îi e frică, dar trebuie să o facă.”, a declarat Oana Lis.

Oana Lis a mai declarat că medicii au decis, indiferent de rezultatul primelor analize, să-i mai facă o colonoscopie pentru a determina forma infecției de care suferă Viorel Lis. Rămâne să vedem care va fi diagnosticul dat de medici și ce va face fostul edil, ajuns astăzi la 77 de ani.