Cum se simte Viorel Lis după ce a fost operat. Informații de ultimă oră

Cum se simte Viorel Lis după ce a fost operat. Informații de ultimă oră
Cum se simte Viorel Lis dupa ce a fost operat

Oana Lis trece prin momente extrem de delicate, după ce soțul ei, Viorel Lis, a trecut printr-o operație dificilă, după ce a suferit un preinfarct. În urma intervenției chirurgicale, medicii i-au pus fostului edil al Capitalei un stent la inimă. Cum se simte acum fostul primar.

Viorel Lis, operat la inimă, după ce a făcut infarct

Oana Lis a stat cu sufletul la gură zile întregi, pentru a afla cum se simte soțul ei, Viorel. Fostul primar al Capitalei a suferit un preinfarct, motiv pentru care medicii l-au internat de urgență la Spitalul Floreasca din București, acolo unde i-au montat un stent, în urma unei intervenții chirurgicale.

Din cauza problemelor sale medicale anterioare și a vârstei înaintate, Oana Lis a fost extrem de îngrijorată de starea de sănătate a lui Viorel Lis.

În prezent, fostul primar al Bucureștiului se află încă internat în spital, iar soția sa nu știe când va primi acordul de externare din partea doctorilor.

„Viorel e pe salon de câteva zile, e slăbit, dar îl ține să îl stabilizeze! Am fost o dată la el la salon, nu la terapie.

Nu știu încă când o să îi dea drumul din spital. Mă bucur că e pe mâini bune. Secția de cardiologie este super bună la Floreasca și la Cc Iliescu!”, a mărturisit Oana Lis, potrivit celor de la click.ro.

„Toată săptămâna a avut de 4-5 ori gheare în piept!”

Pe 19 martie este ziua de naștere a Oanei Lis, însă, în acest an blondina a declarat că nu are dispoziția necesară pentru a-și sărbători aniversarea. Momentan, vedeta mărturisește că singura ei prioritate/preocupare este soțul ei, Viorel.

„Pe 19 martie e ziua mea, dar nu mi-o serbez cu o mare petrecere, cum obișnuiam să fac anii trecuți pentru că nu știu exact dacă o să fie și Viorel acasă sau nu!

Toată săptămâna a avut de 4-5 ori gheare în piept și l-a avertizat medicul care îl trata la picior, chirurgul, că era ceva cu inima, a avut tensiune mai mare și rămăsese să mergem la  cardiolog, la particular, săptămâna asta să facă o programare sau eventual dacă se simte mai rău, să chemăm salvarea.

Dar au fost crize care treceau,  acum îmi dau seama că erau prevestitoare și că  au fost totuși cam dese decât de obicei, și dimineață el s-a trezit înaintea mea și tot îi era rău și până la urmă m-a trezit și am chemat salvarea de urgență pentru că mi-am dat seama că ar fi semnele de infarct!

Durere acută în piept care nu a trecut la pastile, îl durea și mâna stângă, atunci m-am speriat rău, și cu transpirații. Din fericire  a fost la o oră dimineața, salvarea a venit foarte repede și l-au dus la Spitalul Floreasca.”, a mai declarat Oana Lis pentru sursa citată.

Oana Lis a fost promptă și a chemat Salvarea, deîndată ce soțul ei a acuzat stări de rău. La o săptămână de la operația pe inimă, Viorel Lis rămâne internat în spital, starea lui fiind stabilă.

Urmăriți Playtech.ro și pe