05 iul. 2020 | 14:34

Violeta Alexandru susținea o conferință, când s-a apropiat un pensionar de ea. Șocant ce a urmat

Știri generale
Violeta Alexandru susținea o conferință, când s-a apropiat un pensionar de ea. Șocant ce a urmat
Violeta Alexandru susținea o conferință, când s-a apropiat un pensionar de ea. Inquam Photos

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a fost prinsă într-un scandal monstru. Ea, împreună cu președintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu, au susținut, duminică, o conferință în aer liber. Cei doi au fost apostrofați de un pensionar care a început să urle nervos și să amenințe că se sinucide. Șefa Muncii a acuzat că circul a fost orchestrat de primarul PSD al Sectorului cu pricina, Gabriel Mutu. Mai multe detalii, în continuare.

Pensionarii au sărit la gâtul ministrului Muncii

În timp ce își susținea discursul la pupitrul amplasat în exterior, Violeta Alexandru a fost întreruptă de un grup de pensionari, iar unul dintre aceștia s-a apropiat de ea și a început să urle, pe motiv că nu crește pensiile, și să o huiduie. Mai mult, bătrânelul a amenințat că își va pune capăt zilelor.

În replică, ministrul i-a spus să nu se mai lase manipulat de PSD, acuzându-l pe primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, de complicitate în acest scandal.

„Noi putem să vorbim separat. Cu siguranță, am să vă dau orice răspuns aveți nevoie din partea mea, însă nu vă lăsați folosit de PSD pentru că ăși bate joc de dvs. Uitați-vă la oameni care vă vorbesc cu responsabilitate. Nu vă lăsați folosit și manipulat, nu asta e soluția“, i-a spus Violeta Alexandru pensionarului conflictual.

Un bătrânel a amenințat că se sinucide

Ministrul Muncii și-a păstrat calmul și a declarat că va vorbi în particular cu persoana în cauză. Ba chiar a susținut că era pregătită pentru astfel de scandaluri.

„Gabriel Mutu este genul de politician care se folosește de dramele oamenilor pentru a arăta că PSD vrea să facă treabă. În realitate, îi manipulează, se folosește de necazurile lor pentru interese de parti. Mă aștept să vedeți și alte manifestări de tip mafiot în sectorul 6. De aceea, au confiscat Bucureștiul“, a completat Alexandru.

Pensionarul striga în gura mare că se sinucide și i-a huiduit pe ministrul Muncii și pe colegii săi, aflați împreună la o conferință de presă în cartierul Militari.

„Mărește-mi pensia! Te omor cu mâna mea!“, i-a spus bătrânul Violetei Alexandru.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro