Vindea Mr Pink, băutura iubitului Monicăi Gabor, iar acum a primit 2 milioane de euro de la Gabriela Firea

Vindea Mr Pink, băutura iubitului Monicăi Gabor, iar acum a primit 2 milioane de euro de la Gabriela Firea
Situaţie incredibilă la Primăria Capitalei. Firma care vindea băutura Mr Pink a primit un contract uriaş de la Gabriela Firea

Situaţie incredibilă la Primăria Capitalei. Compania care vindea Mr Pink, celebra băutură a iubitului Monicăi Gabor, tocmai a primit un contract de 2 milioane de euro de la Gabriela Firea.

Contract de milioane de euro, fără licitaţie, primit de la Firea

În urmă cu câţiva ani, compania Eco Green Light se afla în pragul falimentului în încercarea de a vinde celebrele sucuri din SUA – Mr Pink. Acum, aceasta a devenit o firmă de construcţii şi a primit, chiar în ultimele zile ale mandatului Gabrielei Firea, un contract, fără licitaţie, de două milioane de euro. În schimbul a 8.056.438 de lei, firma va renova un pavilion al Spitalului Colentina din Bucureşti.

Iar asta nu este tot. Cei de la Ziare.com scriu că, în ultimii trei ani, aceeaşi companie a avut contracte de peste două milioane de lei cu fosta administraţie locală. Mai exact, în 2018, Eco Green Light a avut contracte cu ADP Sector 1 şi Şcoala I. G. Ducă în valoare totală de 1.3 milioane de lei. Cu un an înainte, cu Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic în valoare de aproape 400.000 de lei, iar anul trecut, alţi peste 110.000 de lei le-au fost plătiţi de către SC Amenajare Edilitară şi Salubrizare.

Momentan, patronul firmei este Mihai Adrian Sarca, acesta preluând-o la începutul anului 2020 de la soţii Liviu-Cristian şi Maria Claudia Ilie.

Mr Pink şi Monica Gabor, succes uriaş în SUA cu băutura energizantă
Mr Pink şi Monica Gabor, succes uriaş în SUA cu băutura energizantă

Mr Pink şi Monica Gabor – o afacere de milioane de dolari

Deşi până acum zece ani nimeni nu auzise de Mr Pink la noi în ţară, se pare că în Statele Unite ale Americii se bucură de un succes incredibil. Cu ajutorul băuturii pe bază de ginseng, cei doi au câştigat în doar şase luni, peste 11 milioane de dolari. Compania a fost fondată în 2012 şi a devenit rapid profitabilă.

Relaţia Monicăi Gabor cu chinezul Poe Qui Ying Wangsuo a ţinut mult timp primele pagini ale ziarelor de scandal din România, iar de curând cei doi s-ar fi căsătorit în secret.

“Numele lui nu este relevant nici măcar pentru mine. Mult mai important este cum ne tratăm unul pe celălalt, respectul. Am învățat din experiențele anterioare că este cel mai înțelept să ținem doar pentru noi datele personale. Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil.

Suntem un cuplu că oricare altul. Ne manifestăm fiecare precum orice persoană care iubește. Sntem plini de speranţă că vom reuși să trecem peste toate barierele ca să fim împreună pentru totdeauna”, a declarat Monica Gabor.