Cât de bogată este, de fapt, Monica Gabor în SUA. Mariajul cu Mr Pink i-a garantat o viață de lux

Conform colegilor de la ciao.ro, se pare că tânăra Monica Gabor este acum în culmea fericirii. Ea s-a măritat cu Mr Pink, în secret, în America. Vestea despre căsătoria celor doi fiind dată chiar tatăl ei, Emil Gabor.

Cât de bogată este, de fapt, Monica Gabor în SUA

Mr Pink și Monica Gabor au o viață frumoasă, în America, după spusele tinerei. Asta dacă ținem cont de faptul că cei doi sunt împreună de câțiva ani. Monica, alături de soțul ei, mai nou, s-au gândit să-și oficializeze relația. Vedeta a primit inelul de logodnă de multă vreme. Însă nu s-a grăbit să se mărite până de curând, când a luat decizia de a face marele pas. Numele real al noului soț  este Poe Qui Ying Wangsuo, nume de familie pe care românca îl are acum, după căsătoria cu acesta.

„Numele lui nu este relevant nici măcar pentru mine. Mult mai important este cum ne tratăm unul pe celălalt, respectul. Am învățat din experiențele anterioare că este cel mai înțelept să ținem doar pentru noi datele personale. Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil. Știu că pare incredibil, dar chiar acesta este numele lui – Lhamo. Și mie mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu acest nume.  De fapt, lui nu mă adresez niciodată cu acest apelativ. Suntem un cuplu că oricare altul. Ne manifestăm fiecare precum orice persoană care iubește. Sntem plini de sperantă că vom reuși să trecem peste toate barierele ca să fim împreună pentru totdeauna’, a declarat Monica Gabor.

Cât de bogată este, de fapt, Monica Gabor în SUA. Mariajul cu Mr Pink i-a garantat o viață de lux
Cât de bogată este, de fapt, Monica Gabor în SUA. Mariajul cu Mr Pink i-a garantat o viață de lux

Multă lume s-a întrebat cine este misteriosul milionar de origine chineză cu care s-a cuplat tânăra. Ceea ce se știe despre el, este faptul că s-a născut pe 28 ianuarie 1977 în provincia Qinghai, China. Potrivit informațiilor apărute în presă, celebrul om de afaceri a obținut titlul de ”Reîncarnare a lui Budha cel viu”.

Timp de șase ani a studiat religia în Nepal și India. El a locuit trei ani într-o mănăstire. A scris o carte autobiografică intitulată ”Im Such a Living Buddha”. Cartea este un fel de jurnal pe care l-a ținut timp de mai mulți ani. Nu se știe exact cum a ajuns să aibe titulatura de milionar sau cum a făcut acești bani. Cert este că acum este soțul Monicăi Gabor.

Mariajul cu Mr Pink i-a garantat o viață de lux

Monica, acum ca și în trecut, trăiește într-un lux de zile mari. Ei se află în Statele Unite ale Americii. Locuiesc în celebra stațiune Malibu Beach, într-o vilă de lux. Conform unui interviu dat celor de la ”OK!”, Monica a povestit că Mr.Pink este cel care s-a ocupat de casa în care locuiesc. De decorarea acesteia și de utilarea ei cu toate cele necesare. Tânăra a recunoscut că nu știe câte camere sunt în vila de lux în care locuiesc, dar că nici nu a interesat-o în mod expres.

”Ca să fiu sinceră, el s-a ocupat de tot. A făcut chiar şi un living special pentru mine şi am apreciat că a luat picturi cu figuri religioase, pentru că ştie că sunt catolică şi a încercat să-mi creeze un spaţiu familiar. Dar eu n-am avut nicio pretenţie. Personal, i-am adus o fructieră din România, ceva vintage şi drăguţ, care i-a plăcut foarte mult. I-am luat-o când ne-am cunoscut, pentru că îi place stilul european. Are mobilier franţuzesc, candelabru Baccarat, dacă ar fi aici ţi-ar explica în detaliu…”, a declarat Monica.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI