EXCLUSIV Monica Gabor, executată silit din cauza lui Irinel Columbeanu! Cum a băgat-o afaceristul în necazuri

EXCLUSIV Monica Gabor, executată silit din cauza lui Irinel Columbeanu! Cum a băgat-o afaceristul în necazuri
Cum a fost executata silit Monica Gabor din cauza lui Irinel Columbeanu

O firmă de recuperare creanțe i-a dat în judecată pe cei doi foști soți și le cere să își împartă bunurile comune, pentru a-l putea executa silit pe omul de afaceri.

A ajuns la sapă de lemn

S-a numărat printe bogătașii României și a arătat ani la rând că trăiește la cel mai înalt nivel: vilă de 4 milioane de euro la Snagov, mașini care mai de care mai luxoase, toate “asezonate” cu cele mai frumoase femei din România. De mai bine de trei ani, însă, nu a mai rămas nimic din omul înstărit care afișa opulență la orice pas. Motivul? Băncile au pus sechestru pe toate averea lui Irinel Columbeanu. Însă, nu numai instituțiile bancare i-au pus acestuia gând, ci și ANAF-ul, care are de recuperat o sumă considerabilă de bani. Astfel, încetul cu încetul, omul de afaceri a rămas fără vilă, fără proprietăți și fără autovehiculele de lux. Acum, el locuiește într-un apartament cu două camere cu chirie și conduce o mașină de 6000 euro. Deși a rămas fără nimic și face eforturi pentru a supraviețui de la lună la lună, Irinel Columbeanu nu și-a achitat decât jumătate din datorii și este vânat, în permanență, de firmele de recuperare creanțe, care vor să își recupereze banii.

Monica și Irinel, chemați în judecată de recuperatorii de creanțe

După ce i-a fost luat tot ceea ce avea pe numele lui, companiile specializate au pus sechestru și pe bunurile pe care Irinel și Monica Gabor le mai au împreună. Însă, pentru că ea nu are datorii, firma de creanțe nu poate vinde proprietățile. Astfel, cei doi sunt dați în judecată pentru partaj juridic, iar primul termen va avea loc în luna noiembrie. Astfel, lichidatorul cere instanței împărțirea bunurilor, pentru a putea începe executarea silită a lui Irinel Columbeanu. Aflată în America, acolo unde locuiește de ani buni, fosta “scorpie” de la Izvorani și-a angajat un avocat care o reprezintă în lipsă.

Nu îi pasă că a sărăcit!

Într-un interviu acordat recent unei televiziuni, Irinel Columbeanu recunoaște că a ajuns sărac lipit, însă nu pare foarte afectat de acest aspect. Din contră, jură că este un bărbat fericit și liniștit: “N-am pierdut nimic din ceea ce consider eu că este avere mea, care se află înăuntrul ființei mele. Niciodată nu m-a interesat acumularea de averi pentru că oricum nu plecăm cu ele după noi. În cel mai bun caz, rămân descendenților. Nu am pierdut speranța. (…) Soarta bunurilor pierdute nu m-a interesat niciodată. Au fost executate de bancă”, a spus acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI