VIDEO viral cu polițiștii din Republica Moldova. Cum îi îndeamnă pe oameni să stea în casă

VIDEO viral cu polițiștii din Republica Moldova. Cum îi îndeamnă pe oameni să stea în casă
Cum îi îndeamnă polițiștii din Chișinău pe oameni să rămână în case? VIDEO

Polițiștii din Republica Moldova le ridică dispoziția cetățenilor și în același timp le remintește cât de important este să respecte măsurile luate de autorități. Cum au decis să îi pună în temă pe cei care se abat de la noile reguli?

Polițiștii din Republica Moldova, mod inedit de a îi îndemna pe oameni să stea în casă VIDEO

Poliștii din Republica Moldova au decis să îi îndemne pe cetățeni să respecte noile condiții de trai printr-un mod inedit – un cântecel cu indicații. Pentru ridicarea dispoziției moldovenilor prin câteva acorduri la chitară se fac reponsabili: Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova, Inspectoratul General de Carabinieri al MAI, Inspectoratul Național de Patrulare al IGP, Instectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI, Poliția Republicii Moldova și Poliția de Frontieră. De asemenea, cel care se ocupă de pagina oficială a Ministerul Afacerilor Interne i-a îndemnat și pe ceilalți colegi să aibă astfel de inițiative.

Comentariile din dreptul video-ului au fost încurajatoare pentru oamenii legii. Moldovenii i-au felicitat pentru felul în care au ales să le fie aproape oamenilor, dar și pentru ceea ce fac zi de zi.

#statiacasă

Colegii noștri, polițiști, carabinieri și polițiști de frontieră de la Cahul îndeamnă oamenii să stea acasă, altfel, prin muzică.Este o inițiativă frumoasă și o provocare pentru toate subdiviziunile MAI. Haideți să motivăm prin versuri, cântece și alte metode creative, să stransmitem mesajul #staiacasă tuturor, pentru ca împreună să reușim în lupta cu Covid-19.

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova pe Marţi, 24 martie 2020

„Sunteți în război cu un dușman invizibil”

Vă respect și sunt alături de voi în aceste zile grele și nu numai. Sunteți în război cu un dușman invizibil. Vă doresc multă sănătate și aveți grijă de voi că acasă vă așteaptă copii, părinții și soțiile. Sunteți curajoși și plin de spirit. Nu uitați, dragii mei, că avem și mulți bătrâni care au nevoie de ot ajutorul. Numai uniți învin”,

„Felicitări! Nu știu cum să mai procedeze…cum să facă lumea să înțeleagă să nu mai iasă din casă. Dar sunt situații și situații, alții chiar sunt nevoiți să iasă. Respect din partea tuturor căhulenilor!”, „Bravo echipei! Tot respectul și multă sănătate. Noi stăm acasă. Mult respect pentru toți care sunt obligați să muncească: medicii, poliția…”, au fost foar câteva din comentariile din dreptul filmulețului video.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI