Îl mai ții minte pe Cristi Tabără? Ajunsese să lucreze în Republica Moldova. Cu ce se ocupă acum

Îl mai ții minte pe Cristi Tabără? Ajunsese să lucreze în Republica Moldova. Cu ce se ocupă acum
Cu ce se ocupă acum Cristi Tabără?

Cristi Tabără a renunțat de ani buni la televiziune. Finalul anului 2019, însă, l-a găsit cu un pas mai departe de „vechea” meserie. Cu ce se ocupă acum cunoscutul jurnalist?

Cu ce se ocupă acum Cristi Tabără?

Cristi Tabără a renunțat la televiziune definitiv, după o pauză și o revenire mult așteptată de fanii săi. După ce a colaborat cu postul Publika preț de 5 ani, a renunțat. După ce proiectul acesta a fost încheiat, acestuia i s-a propus să realizeze un talk-show intitulat „Fabrika”. După un timp, Cristi Tabără a mai acceptat să fie parte și unui alt proiect, acela de a prezenta emisiunea „Eurodicționar”, în cadrul aceluiași post. Subliniem faptul că talk-show-ul său este difuzat săptămânal, în fiecare duminică.

După cei cinci ani de colaborare cu Publika, jurnalistul a ales să meargă pe alt drum. „În urma concursului care a avut loc în ziua de 19.11.2019 pentru ocuparea a unui post vacant de PRODUCĂTOR TV în cadrul Departamentului TVR 1, Direcţia Programe, Producător General, a fost declarat admis domnul TABARA SOREL CRISTIAN”, s-a scris pe tvr.ro.

Cu ce se ocupă acum Cristi Tabără?
Cu ce se ocupă acum Cristi Tabără?

Jurnalistul, mari probleme cu greutatea

Bărbatul a reușit să dea jos nu mai puțin de 60 de kilograme în anul 2017, iar acum pare că se menține la o greutate ideală pentru el. Unii au susținut că a slăbit cu ajutorul dietelor și că a făcut-o intenționat, alții că ar fi topit kilogramele din cauza unor probleme personale.

„Cristi a avut întotdeauna probleme cu greutatea. Nu reuşea deloc să se menţină în nişte parametri, din contră, se îngrăşa şi mai tare, lucru care, în mod firesc, i-a afectat sănătatea. De ceva vreme însă, el a reuşit să surprindă pe toată lumea cu un nou look. A dat jos peste 60 de kilograme şi schimbarea lui este evidentă. Acum, este mai suplu şi pare mai tonic din toate punctele de vedere”
Surse din anturajul lui Cristi Tabără (Sursa: libertatea.ro)