Femeie moartă, părăsită la Vama Nădlac! Șoferul microbuzului a încercat să fugă de poliție

Scene înfiorătoare au avut loc în Vama Nădlac, unde o femeie a fost lăsată să moară pe asfalt. Aceasta se întorcea din Marea Britanie împreună cu alți trei adulți și doi copii, cu un microbuz. După ce a simțit că i se face rău, femeia a solicitat îngrijirea unui medic, dar acest lucru s-a întâmplat prea târziu.

Femeia a acuzat stări de rău

Evenimentul nefericit s-a petrecut în după-amiaza zilei de luni, atunci când femeia împreună cu alți trei adulți și doi copii se întorceau din Marea Britanie în România. La intrarea în țară, șoferul microbuzului a cerut să fie lăsat să treacă mai repede la medicii pentru că o femeie din microbuz se simte rău.

Microbuzul nu a mai apucat să ajungă în zona de triaj de la Vama Nădlac, căci femeia, în vârstă de 70 de ani, a coborât singură din mașină, iar după câteva secunde a căzut la pământ. Șoferul microbuzului și-a continuat deplasarea nepăsător, încercând să fugă de controlul poliției. După parcurgerea a câțiva kilometri, acesta a fost oprit și supus controlului.

Bătrâna a murit în fața medicului de la Vama Nădlac

Femeia a primit imediat ajutor din partea unui medic DSP, însă aceasta suferise deja un infarct. Atât medicul de la fața locului, cât și medicii sosiți ulterior cu elicopterul SMURD nu au reușit să o resusciteze, fiind declarat decesul.

Potrivit autorităților, femeie era originară din Șiria, județul Arad, ca și restul pasagerilor din microbuz. După declararea decesului, femeia a fost acoperită cu o pătură, fiind lăsată timp de 4 ore acolo în vamă până la sosirea unor reprezentanți ai unei firme de pompe funebre. Deși reprezentanții vămii au declarat că zona în care se afla trupul neînsuflețit al femeii a fost împrejmuită, pozele făcute de martori dovedesc contrariul.

Singurele declarații oferite au fost ale directorului Direcției de Sănătate Publică Arad, Constantin Cătană, care a declarat că: „Ştim despre decesul femeii de la Nădlac, de la frontiera de pe autostradă. Dar nu ştim dacă a fost infectată cu coronavirus sau nu. Asta urmează să aflăm, după efectuarea investigaţiilor”.

Martorii oculari povestesc că Vama Nădlac se află într-o situație depășită, având în vedere numărul mare de români care se întorc în țară: „La Nădlac e ca-n junglă. Nu vă dați seama ce e aici! Mii de oameni vin și trec zilnic. Nu știu cum mai rezistă medicii, jandarmii și polițiștii! Așa ceva nu cred că s-a întâmplat vreodată”, potrivit specialarad.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI