VIDEO Tudor Chirilă, înjurat și amenințat pe stradă. Scandalul a ajuns până la Gabriela Firea

VIDEO Tudor Chirilă, înjurat și amenințat pe stradă. Scandalul a ajuns până la Gabriela Firea
Tudor Chirilă, amenințat și înjurat pe stradă

Tudor Chirilă face ce face și „aterizează” iar în mijlocul unui scandal. Celebrul artist a fost înjurat și amenințat în plină stradă.  Evenimentul în cauză a ajuns până la urechile Gabrielei Firea. Cum s-a petrecut totul?

Tudor Chirilă, înjurat și amenințat în plină stradă

Tudor Chirilă a ajuns să fie în mijlocul unui scandal din Capitală. Actorul a fost înjurat și amenințat de către un angajat de la departamentul de parcări al Primăriei Capitalei după ce a intervenit în momentul în care cel din urmă îi vorbise extrem de urât unei femei. Cele petrecute au ajuns la urechile primarului general al Bucureștiului, după ce chiar cântărețul i-a scris un mesaj pe pagina oficială de pe o rețea de socializare în legătură cu acest lucru, potrivit Impact.ro.

„Ce aveți de gând cu un astfel de lucrător al Primăriei care se adresează unei doamne cu trotineta (aflată pe pista de biciclete) cu “du-te-n p*** mea de aici”? Cam cât tre’ să mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violența de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e să mă înjuri de taxele pe care le plătesc?”, a întrebat Tudor Chirilă.

Gabriela Firea ce aveti de gand cu un astfel de lucrator al Primariei care se adreseaza unei doamne cu trotineta (aflata pe pista de biciclete) cu “du-te-n pula mea de aici”? Cam cat tre sa mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violenta de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e sa ma injuri de taxele pe care le platesc?PS. Ma aflu la politie (sectia 1) unde am facut plangere penala pentru amenintare si comportament abuziv.PS2. Hai sa aveti o zi mai buna:)

Publicată de Tudor Chirilă pe Miercuri, 12 iunie 2019

„Pe tine te mănâncă pielea?”

„Du-te în Piața Victoriei și țipă. Nu mă stresa, băiatule. Pe tine te mănâncă pielea? Du-te să te bată altcineva!! Nenorocitule, pleacă, am un serviciu de făcut. Nu auzi!? Pleacă de aici!”, au fost puținele propoziții adresate de către angajatul de la departamentul de parcări al Primăriei Capitalei care nu au conținut înjurături și jigniri ca la ușa cortului. Desigur că reacțiile fanilor cântărețului nu au întârziat să apară.

Mulți i-au adus și ei critici angajatului pentru comportamentul necorespunzător și l-au apreciat enorm pe Tudor Chirilă pentru calmul pe care l-a afișat pe toată durata dialogului cu acesta, cu toate că a fost jignit, fără motiv, minute în șir. „Sincer, nu știu cum de ai răbdare cu așa oameni. La înjuria de mama, cel puțin în cazul meu, mușca pavaju”; „Tudore, l-ai găsit la prima oră, îl ai pe filmare și îl poți găsi în programul de serviciu din cadrul departamentului din care face parte, sincer ai avut multă răbdare, eu înjurăturile de mamă nu le suport”, au fost câteva din comentariile internauților.