Victor Socaciu s-a vaccinat anti-covid, dar este în stare gravă la spital. Informații noi despre artist (exclusiv)

Vestea că Victor Socaciu a fost internat în spital cu covid-19 a luat prin surprindere pe toată lumea. Apropiații, familia și fanii s-au rugat pentru viața lui, având în vedere starea gravă în care se afla artistul.

Victor Socaciu s-a vaccinat anti-covid, dar este în stare gravă la spital

Acum, medicii spun că starea lui progresează spre bine, iar Andrei Păunescu a declarat că soția artistului l-a informat că este în afara unui pericol imediat.

În vârstă de 68 de ani, Victor Socaciu a fost internat în spital acum o săptămână. Cu toate că medicii spun că starea lui evoluează, prietenii nu vor fi siguri că este bine decât în momentul în care îl vor vedea acasă.

Ducu Bertzi l-a văzut pe Victor Socaciu la festivalul Om Bun, care a avut loc la începutul lunii aprilie și de unde artistul ar fi luat covid-19.

 ”Victor își făcuse prima doză de vaccin, pentru că are probleme cu diabetul şi cu efectele acelui transplant de rinichi”, a spus, în exclusivitate pentru impact.ro, Ducu Bertzi.

Solistul a spus că nu știe exact dacă Victor apucase să facă și rapelul, însă prima doză de vaccin l-a ajutat enorm, mai ales ținând cont de comorbiditățile artistului.

“Ştiu sigur că Victor Socaciu îşi făcuse cel puţin prima doză de vaccin anti-COVID-19. Ceea ce nu ştiu e dacă apucase se facă şi rapelul, dar prima doză cu siguranţă a făcut-o. Iar asta l-a ajutat foarte mult, mai ales că el are probleme şi cu diabetul, şi cu efectele acelui transplant de rinichi”, a declarat Bertzi.

Cum a luat Victor Socaciu covid-19. Ducu Bertzi a făcut dezvăluiri

El a mai spus că Victor Socaciu se număra printre cei care s-au protejat în permanență de virus. El a evitat întâlnirile și a purtat în permanență masca. Tocmai acesta a fost și motivul pentru care vestea că se află în spital cu covid-19 l-a șocat pe Ducu Bertzi.

“Victor Socaciu e genul de om care a luat foarte în serios ameninţarea acestui nou virus. Ca atare, s-a protejat în permanenţă, a avut masca ţinută cum trebuie, pe întreaga faţă, ca să-i acopere nasul inclusiv, nu cum mai vezi pe câte unul pe stradă doar uşor peste gură. Apoi, a evitat orice fel de întâlnire neaşteptată. Pe scurt, a fost extrem de precaut. În plus, a căutat să se vaccineze de îndată ce a putut face acest lucru”, a spus artistul.

Cei doi s-au întâlnit ultima oară la festivalul de la Breaza. Ducu Bertzi a declarat că masca a fost purtată cu sfințenie de către artiști și spectatori, pe toată durata festivalului. Când a aflat că Victor Socaciu a luat covid-19, Ducu Bertzi și-a făcut și el un test.

“Rezultatul testului meu a fost unul negativ. De asemenea, negativ a fost şi rezultatul testului soţiei sale. Pur şi simplu, Victor Socaciu a fost uşor ghinionist, iar sistemul imunitar e poate uşor slăbit. Nu sunt medic să fac aprecieri pe tema asta, dar nu găsesc alte explicaţii. Ştiu că de abia aşteaptă să se întoarcă acasă, aşa cum cum acelaşi lucru îl aşteptăm şi noi. Mai sunt multe lucruri de făcut împreună, şi cu Victor Socaciu şi cu Vasile Şeicaru, cu toţi ceilalţi!”, a încheiat cântărețul.